2777
2789
عنوان

همسر دوست داشتنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6093 بازدید | 17 پست
قسمتی از فصل دوم کتاب:
حتمآ در زندگى شما پیش آمده است که شوهر شما مدتى در سکوت فرو رفته است.
من زنان زیادى را دیده‌ام که سکوت شوهر خود را این گونه معنى کرده‌اند: شوهر من با این کار به من پیام مى دهد که دیگر از من سیر شده است.
وقتى مردان مى فهمند که همسرشان سکوت آنها را اینگونه معنى کرده نزدیک است که از تعجّب شاخ در بیاورند!
اما علت این که زنان سکوت شوهر خود را این گونه تفسیر مى کنند چیست؟
وقتى در ویژگى زنان دقّت مى کنیم مى بینیم که یک زن، زمانى سکوت مى کند که طرف مقابل خود را قابل اعتماد نمى یابد و براى همین خیال مى کند اگر شوهر او سکوت کرده براى این است که به او اعتماد ندارد.
اما این فکر غلطى است چون سکوت زن و مرد با هم فرق دارد.
آرى، زن سکوت مى کند چون به طرفِ مقابل خود اعتماد ندارد، اما مرد سکوت مى کند چون مى خواهد فکر کند و راه حلى پیدا کند.
جالب است بدانید که مرد با سکوت، فکر مى کند اما زن با سخن گفتن، فکر مى کند.
خوب است مقدارى در این باره توضیح بدهم
آیا مى دانید هدف زنان از سخن گفتن چیست؟
جواب این سؤال خیلى عجیب است: هدف زنان از سخن گفتن، رسیدن به چیزهایى است که مردان براى رسیدن به همان چیزها سکوت مى کنند.
اینجاست که مرد و زن باید ویژگىهاى یکدیگر را خوب بشناسند تا بتوانند زندگى سعادتمندى داشته باشند.
در اینجا به دو هدف مشترکى اشاره مى کنم که زن و مرد براى رسیدن به آنها، دو راه متفاوت طى مى کنند
الف . فکر کردن و پردازش نمودن اطلاعات
هنگامى که در زندگى و یا کار یک مرد مسأله‌اى پیش مى آید که باید در مورد آن فکر شود، مرد سکوت مى کند و به فکر کردن و پردازش اطلاعات مى پردازد.
اما درست در همین شرایط، زن نیاز دارد تا یک نفر را پیدا کند و با او سخن بگوید و به این وسیله پردازش اطلاعات نماید.
ب . رسیدن به آرامش و بدست آوردن روحیه خوب.
مرد وقتى با ناراحتى و نگرانى روبرو مى شود سکوت مى کند و مى خواهد از این راه به آرامش برسد و از فشار نگرانى خود فرار کند.
اما زن، هنگامى که با استرس روبرو مى شود شروع به سخن گفتن مى کند.
خواهرم !
اکنون هرگاه دیدى که شوهر تو سکوت اختیار کرده است اینگونه به او کمک کن
الف . از حالت سکوت و خاموشى او انتقاد نکن.
ب . کوشش نکن تا با سخنان خود او را در حلّ مشکلش، یارى نمایى.
ج . انتظار نداشته باش که در این شرایط، او احساسات خود را براى شما بیان کند.
د. خونسردى خود را حفظ کن.
وای منم خیلی حرف میزنممممم...بعد میخوام بدونم شوشو حواسش بوده یا نه ازش درمورد صحبتهام سوال میکنم ...اونوقته که اگه خدای نکرده یه جاشو پسو پیش بگه واویلاااااااااااااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانای گل اگر برای سیسمونی یا نی نی های خوشگلتون لباس- کفش - جوراب شلواری - پتو - حوله و ... با قیمت های خیلی خیلی مناسب میخواهید یه سر به این تاپیک بزنید .

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&PageNumber=1

منتظر تشریف فرماییتون هستم .
هم فروش حضوری دارم هم برای شهرستانی های عزیز پست میکنم .
به باردارهای گل و مامانای شهرستانی تخفیف وِیژه داده خواهد شد .