2777
2789
عنوان

همسر دوست داشتنی من

6093 بازدید | 17 پست
من از همسرم بخاطر همه مهربونی هاش و محبت هاش و چیزی هایی که تا حالا ازش یادگرفتم ممنونم هرچه قدر سپاسگزاری کنم بازم کمه از خدا هم بخاطر این نعمت گرانبها و بی نظیر که به من داده ممنونم
پیشنهاد میکنم زوجهایی که می خوان در کمال ارامش روحی و معنوی زندگی کنن کتاب همسر دوست داشتنی نوشته مهدی خدامیان آرانی را حتما مطالعه و به اون عمل کنن معجزه شو می بینن
امیدوارم که همه زوج ها خوشبخت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مخالف اینجور تبلیغات نیستم
خوب کسی که عضو این سایت هست چه اشکالی داره که کارش را هم به ما معرفی کنه
من با زدن تبلیغ و تایپیکهای زیاد که هر جای بی ربطی می زنند مخالفم و باعث می شه که اصلا از ان تبلیغ بدم بیاد وگرنه فکر می کنم اینجوری که در حد معرفی و تبادل اطلاعات هست مفید هم می تونه باشه
منم این کتابو خوندم یه بخشش واسه اقایون و یه بخششم واسه خانوماس من که خیلی استفاده کردم ایین همسرداری و اخلاق وآموزه های دینی رو با هم ترکیب داده و نکات خوبی ازتوشون دراورده نثر جالبی هم داره
در ضمن فکر نمیکنم نویسندشم این آقا باشه مال موسسه اندیشه سبز شیعس سال 88
خوبه ،پشت سرم غیبت کردین هاهاهاها
نه این کتاب مال من نیست اصلا اسم من مهدی نیست این اسم مستعار که زدم تو پروفیلم ولی این کتناب رو که خوندم ازش خوشم اومد البته بهش هم عمل می کنم و واقعا به نتیجه رسیدم دوست داشتم اینجا اسمش ذکر بشه تا همه دوستان تهیه اش کنن و بخونن اینم لینک توضیحات و خریدش قیمتش هم خیلی ارزونه 1000 تومان

http://www.adinebook.com/gp/product/9642594603
2810