2777
2789
عنوان

سینگلی داره روم فشار میاره😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 3749 بازدید | 211 پست

🌈انگلیسی را در منزل با کمترین هزینه یاد بگیرید 🌈

⛱️⛱️⛱️⛱️⛱️

❗آموزش گروهی

❗آموزش در هر رده سنی

❗هر هفته سه جلسه

❗مکالمه . ریدینگ ‌. اسپیکینگ . رایتینگ . گرامر . واژه ها . حروف الفبا

تدریس خصوصی کتابهای درسی دانش آموزان

🌹🌹🌹🌹🌹

کلاس ها از سطح صفر شروع میشن میتونین شرکت کنید و با همگروهیای خودتون راجع به درس صحبت کنید و تکالیف بفرستید.

کلاسها به صورت آفلاین هست و در گروه واتساپ ارسال میشن تا زمانی که چت را پاک نکنید برای شما دروس ارائه شده باقی می ماند . و در هرزمان و هرمکان میتوانید مطالعه کنید. تدریس به صورت عکس نوشتاری و شنیداری است

🌹🌹🌹🌹🌹

با شهریه باورنکردنی فقط ۵۰،۰۰۰ تومان

🌹🌹🌹🌹🌹

برای ثبت نام در کلاسها به شماره زیر در واتساپ پیام بدید

09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا من تا حالا مختار ندیدم 😟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
واقعاااااا چجوری اخه😯😯😯

خودمم متعجبم😝

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
کسی رو علی یار کراش نزده؟؟؟ 😂😂😂😂😂

علی یار کیه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

رضا رویگری تا به امروز در نقش‌های مختلفی جلوی دوربین رفته است، اما یکی از شخصیت‌های به یادماندنی که در سال‌های اخیر با بازی او دیده شده، شاهزاده کیان ایرانی در مجموعه «مختارنامه» بوده است

من تا حالا سریالش ندیدم یعنی از رضا رویگری خوشت میاد

من چند  وقت پیش اون برنامه هست احسان علیخانی ساخته نگا نمیکردم دیدم یه پسره هست پشت پرده حرف میزنه خیلی قشنگه از اون خوشم میاد😂

طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت...