2777
2789

در رابطه با این موضوع باید بگم که خیلی طبیعیه که ذهن ما مقاومت میکنه خصوصا تو اوایل...

مثلا من وارد یه دوره ای میشم برای اموزش قانون جذب

بعد موقعی که استادم داره صحبت میکنه حرفاش بنظرم کسل کننده میاد

یا هی حواسم پرت میشه یا ذهنم شروع میکنه به ایراد گرفتن که این ادم داره دروغ میگه یا مثلا این حرفش چقد بی معناست...

ذهن مقاومت میکنه چون یه دایره امن دور خودش کشیده و دوس نداره اطلاعات جدید که با باورهای فعلی ما مغایرت داره واردش بشه

مغز ما یکسری چیزارو به عنوان حقیقت پذیرفته ک اصلا ممکنه حقیقت نباشه!

برای همینم هی سعی داره مقاومت نشون بده 

مثلا من حوصلم نمیکشه یکی بیاد 1 ساعت برا من راجب عقاید داعشی حرف بزنه

یا مثلا من پیش یه ادم مولتی میلیاردر میشینم میگه من روزی 1 میلیارد پول درمیارم من باورم نمیشه! فک میکنم داره چرت میگه

یا هی تو ذهنم سوال جواب میکنم که چطور چنین چیزی ممکنه!

خب مقاومت ذهن توی اینطور مسائل خوب نیست و ما باید سعی کنیم تغییرش بدیم...

این مسئله از یه لحاظم به باور مربوط میشه که اینجا نمیخوام راجب باور صحبت کنم

استاد من میگن ما با دو شیوه میتونیم در خودمون شایستگی رسیدن به اهداف مون رو ایجاد کنیم

1. تکرار اطلاعات

2. در محیط افرادی قرار بگیریم که الان دارن با ارزوی ما زندگی میکنن.

ما وقتی تکرار میکنیم اطلاعات رو... وقتی یه کتاب میخونیم راجب قانون جذب و هی تکرارش میکنیم دوباره و هربار میبینیم مطالب جدید داریم یاد میگیریم از همون کتاب قبلی این باعث میشه که ما شایستگی پیدا کنیم و با تکرار کردن مغز ما کم کم باورش میشه...

در محیط افراد قرار گرفتنم خیلی تاثیر داره مثلا من ارزومه پزشک بشم

وقتی با یه پزشک معاشرت میکنم کم کم باورهای اونو میگیرم چون ادما از چیزایی حرف میزنن که باورشونه و اون ادمی که الان پزشکه اول باورش کرده بعد به این هدف رسیده...

پس این دوتا راه حل کاربردی برای شایسته شدن و شکستن مقاومت ذهن هستش

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
بهم نخندینا ولی من از وقتی اومدم نی نی سایت اینطوری شدم

اینجا99 درصد منفی هستن

برای همین خودمون میتونیم جلوگیری کنیم که رومون تاثیر نذاره

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عی خدااااا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عی خدااااا

چیزی شده؟

چیزی شده؟

نه

حرفات کاملا منطقیه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عااالی ممنون ازتوضیحاتت واقعا همینه

خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفت دوست عزیز  

اینکه بتونیم باورامونو عوض کنیم سخته اینکه باور کنیم شایسته بهتریناهستیم

منظورم من شایستگی دقیقا اون چیزی نیست که شما تصور میکنید ینی هستا ولی من مطمئنم این مسئله هنوز کامل توی ذهن شما باز نشده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4143755/تاپیک-جامع-آموزش-قانون-جذب?page=1

توی صفحه اول این تاپیک بگردید 

تو عنوان یکی از پست ها نوشتم شایستگی 

اونو بخونید 

یه آرزودارم از۱۵ سالگی تاحالاکه ۳۰سالمه بش نرسیدم یه جا خوندم میگن باید بیخیالش بشی یعنی زیاد مشغله ...

اتفاقا دیشب راجب این موضوع تاپیک زدم و توضیحات کاملی دادم

همین که امروز به جواب این سوالت میرسی قطعا جذب خودته  

کلاس نمیرم عزیزم من دوره اموزش قانون جذب شرکت کردم و هرچی بلدم و مینویسم همش حرفای استادمه