2777
2789

وقتی به گوشیم وصله ویز ویز صدا میده.مشکلش چیه کسی میدونه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مال منم هی فک میکنم الان میترکه😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتصالی داره نزن ب گوشیت

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

شارژر مامان بزرگم همینطوری بود رفتم یکی دیگه براش خریدم ترسیدم بترکه

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔

حتما میخاد بترکه😁

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
اتصالی داره نزن ب گوشیت

وای واقعا؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
پشه رفته توش، 😂😂

ویززززر