2777
2789
بچه ها تو رو خدا میشه من رو راهنمایی کنین
راستش من حسابی در مورد بچه دوم سر در گمم
شماها که دو تایابیشتر بچه دارین میشه بهم کمک کنین و از مزایا و معایب دو تا بچه بهم بگین
راستش من الان یه پسر 3 سال و 9 ماهه دارم و بخاطر اینکه برای اولی نازایی داشتم همه بهم فشار آوردن که دومی رو هم بیار که اگه بازم مشکلی داری از الان درمان رو شروع کنی که اختلاف سنیشون زیاد نشه ولی من و شوشو اصلا بچه نمی خوایم ولی همه بهم میگن بعدا پشیمون میشی و اونوقت دیگه خیلی دیره
تو ر و خدا بهم کمک کنین که آیا واقعا دو تا بچه لازمه برای زندگی
واقعا برام مهمه چون حسابی اعصاب و روان منو بهم ریخته
من خودم دوتا بچه دارم یه پسر 3.5 ساله و یه دختر 1.5 ساله
یه بچه تو خونه خیلی تنهاست به نظر من که صد در صد لازمه اما کارت یه کم سخت می شه البته نه خیلی چون پسرت بزرگه
من هم تقریبا از تمام افرادی که یه بچه داشتنن این رو شنیدم که پشیمونن یکی اش استاد دانشگاه خودم بود یه خانم 50 ساله که یه دختر 18 ساله داشت خودش دکترای زبانشناسی داشت اما موضوع درس ما همیشه پشیمونی استاد بود تا درس خودمون یعنی اینقدر ذهنش درگیر بود اما زمان رو از دست داده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه پسر 5 ساله داشتم که باردار شدم و6 ساله که شد خواهرش به دنیا اومد به نظرم اختلاف سنیشون خیلی خوبه چون واقعا تو اون زمان دوتا مون دلمون میخواست که یه نی نی دیگه هم بیاریم .به نظر من هر وقت که دوست داشتی بیار نه به خاطر ئیگران چون رسیدگی ه دوتا بچه خیلی سخت تر از یه بچست اونم تو سن بچه شما که هنوز خیلی چیزارو باید یادش بدی.ببین هر وقت حوصله داشتی ودوست داشتی اقدام کن
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
مبارکه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه همبازی میخواد. اما هروقت خودت دوست داشتی بیار!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
من از اونایى هستم که بارداریهاى پر خطر با استراحت مطلق دارم اما الان همش مى گم این بچه بیاد دیگه نمى زارم حامله بشم
واقعاً بدنم و اعصابم دیگه نمى کشه
این و اون هم حرف زیاد مى زنن
ولى به نظرم فقط به خود ادم مربوطه
اینهمه یگانه فرزند
مگه مردن از تنهایى
حالا اونایى که ده تا بچه زاییدن بچه هاشون خیلى باهم خوبن؟ چشم ندارن همدیگه رو ببینن
بستگی به خودت و شرایطتت داره... وقتی خودت احساس کنی که دوتا بچه میخوای باید اقدام کنی نه به حرف دیگران...

من الان پسرم دوسال و دوماهشه وخودم 6ماهه باردارم... نظر شخصی من اینه که یه بچه واقعا تنهاست!
ولی نظرا متفاوته... بازم بستگی بخودت و همسرت داره:)
تو یه سنی دیگه بچه باهات کاری نداره و تازه اونوقت احساس تنهایی میکنی و افسردگی میاد جلو

یکی دیگه بیار بچه نمیذاره آدم فکر و خیال کنه سر آدم گرم غذا و لباس و ... شون میشه

اگه یکی داشته باشی بزرگتر که شد خونتون همیشه سوت و کوره

اما دو تا که باشن بالاخره به هم یه گیری میدن و یه صدایی در میاد ههههههههه

هر چی مصلحتته ایشالا برات پیش بیاد
salam azizam hame chiz bastegi be sharayet zendegi dare vali in ro ham bedon bache hamdam ya najie tanhay nist bache parstar ya nokar nist ke moghe tanhay behet sar bezanr ya atrafet shologh bashe bache belakhare donbal zendegish mire pas bekhatere tanhay bache dar nasho in harfa eshtebah motasefane ma iraniha fekr mikonim bache vasilas ya inke pir beshim azamon moraghebat mikonan na intor nist man khodam ye done pesar daram va aslan ghasde bache dar shodan nadarm chera bache ro badbakht konim vaghti nemitonim azashon moraghebat konim be harf kasi gosh nakon sharayet khodeto negah kon
ممنونم بچه ها که اومدین
راستش من اصلا بچه رو تا زمانی که مدرسه نمیره و پیش خودم باشه مشکلی باهاش ندارم
ولی از بزرگدنشون از ایندشون و......می ترسم راستش من خودم دوست دارم بچه دومم دختر باشه ولی این یه واقعیت که ارتباطی که بین دو تا خواهر یا دو تا برادر هست بین یه خواهر و برادر نیست و من واقعا از مسولیت دو تا بچه پسر می ترسم به نطر شما اینطور نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر شرایط زندگی از نظر مالی مشکلی نیست ولی راستش شوشو اصلا دوست نداره بچه دار بشیم و من یکی دیگه از مشکلاتم اینه که رو بچه خیلی حساسیت داره و همه میگن اگه دومی بیاد دیگه اینطوری نمی مونه خلاصه حسابی گیج شدم