2777
2789
عنوان

جغدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 44 پست
وااااای منم همینما😂

بنظرت عادم میشیم؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
بچه دارم🤕

فردا بچه بیدار میشه خستگی تو تنت میمونه. همسرت شاکی نمیشه؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس از همه چی بدترع یه آیه الکرسی بخون بسپارش بخدا

خوندم، دوستمم برام خونده اما آروم نمیشم، چون درد دارم.

۱۰روز عقب انداختم، بعداز ۱۰روز پریود شدم اونم با خونریزی خیلی شدید،تخمدان راستمم شدیدا تیر میکشه.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
فردا بچه بیدار میشه خستگی تو تنت میمونه. همسرت شاکی نمیشه؟

ن اونم دیگ عادت کرده ب این روند مضخرف خوابم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
خوندم، دوستمم برام خونده اما آروم نمیشم، چون درد دارم. ۱۰روز عقب انداختم، بعداز ۱۰روز پریود شدم اون ...

دکترنرفتی؟

منک انقد خابم میاد دارم میمیرم  ولی لجم گرفته  دوس دارم اینجا باشم همش😩😩

معتاد شدیم دوست من😥😥

من خیلی وقته این مدلی شدم ،فکر نکنم حالا حالا ها درست بشم چندین ماهه این مدلم،حالم ک کمی این موقع ها خوابم میگیره میترسم ک بخوابم باید هوا روشن بشه بعد بخوابم،دعا کنید خوب بشم

همیشه آخرش خوشه،اگه خوش نبود بدون هنوز آخرش نرسیده🍭✨⁦♥️⁩
من ك ميخوام خوابمو تنظيم كنم امروز كلا نميخوابم🤦🏻‍♀️

من میخام هشدار گوشیم تنظیم کنم 9تا 9ونیم

هر 5دقیقه زنگ بخوره،بزارمش یه جای دور

اینجوری اصلا نخابی له میشی لهعهع

من خیلی وقته این مدلی شدم ،فکر نکنم حالا حالا ها درست بشم چندین ماهه این مدلم،حالم ک کمی این موقع ها ...

من دو ساله اینطوریم

از بس تنها بودم اینجوری شدم !😐

دکترنرفتی؟

پریروز رفتم اما چون دردم قطع شده بود یادم رفت بگم همچین دردی دارم، فقط رفتم گفتم با وجود داروهایی ک دادین باردار نشدم و باز برام دارو نوشت.ای کاش دردمو گفته بودم و با حجم افتضاح خونریزیم.

امروز روز شیشممه اما از روز اول بیشتر خونریزی و خون لخته های خیلی بد دارم😫😫😫😫😫

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین