2777
2789
عنوان

بین نارمک و پونک کدومش بهتره برای زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6318 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم شمس آباد و خواجه عبدالله و بالای مجیدیه شمالی رو خیلی بیشتر از غرب دوست دارم
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
ممنون دوستان من ساکن تهران نیستم برای همین اطلاعات زیادی ندارم محل کار شوهرم چهارراه پارک وی
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران
پولمون حدود 220 هست که یه واحد نقلی میشه به غیر از این دوجا کجا خوبه؟
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران
اگه محل کارش اونجاست که حتما غرب بگیر چون تا از خونه بیاد محل کارش و از کارش بیاد خونه اگه شرق باین یه 3 ساعتی طول میکشه شرق خیلی شلوغه و ترافیک همیشه و همیشه سمت پونک، شهران، جنت آباد بگیری راحت سه سوته میره و میاد
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
من 4 سال روبرو تیراژه بودم و 2 سالم زعفرانیه - اما اخر اومدم شابدلظیم ور دل مامانم خونه خریدم :) ارزونم نشد 2 میلیاردی شد یک سال و نیم پیش - با اون پول اپارتمان خوب تو نیاورانم میتونستم بخرم - اما ارامش برام از همه چی مهمتر بود .... من تو تهران اصلا ارامش نداشتم... از شرق خبر ندارم ولی شمال تهران خوب بود - غرب هم از همه ایران ماشالله کوچ کردن اومدن - کمتر اصیل نشینن .. منظورم اینه که همه جور فرهنگی ممکنه همسایت داشته باشه انشالله بهترین برات پیش بیاد عزیزم
https://t.me/joinchat/AAAAAD99H00YmA0Ztg-6eA
مامان علی جان الان تهران دیگه خیلی وقته تهران اصیل نیست هه از همه جا توش کوچ کردن این همه جایی مال غرب نیست به هر حال شمال و غرب خیلی بهتر از شرق و جنوبه
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
ممنون دوستان سمانه جون برای واحد شما پولمون کمه
مامان نی نی میخوام به چهار پارک وی نزدیک باشه اونجا هم قیمت ها خیلی بالاست همون حوالی که قیمت مناسب تر باشه جایی هست؟