2777
2789
عنوان

۱۴ سالمه مامانم هنوز اجازه نمیده موهای دست و پامو اصلاح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 17744 بازدید | 128 پست
دوره ما قابل مقایسهههههههه بااین دوران نیست ک دختراش ب راحتی فحشای رکیک جنسی میدن بهم وپرو پر مدعا و ...

نه عزیزم ربطی نداره توی هر دوره تربیت درست باشه و بچه رو از محبت سیر کنی به راه بد نمیره

منم مم نداشتم از اینا اطرافم ولی جوری تربیت شدم ک بهش حتی فکرم نمیکردم 

و جالبه ما داریم یکساعت سر زدن موی دیت بحث میکنیم😂

حرف اخرمو بزنم عزیزم زدن موی دست یه نوع نظافته، نکنه شما موی نواحی شخصیم میگی نباید بزنه چون قراره دوست پسر بگیره و تهشم بچه بدبخت عفونت بگیره از موی زائد ؟ نه کلی میگم یکم دیدگاهاتونو عوض کنین

!! It's me, hi..! I'm the problem, It's me
خوشبهال دخترتون....من که محدودم، تنها نبایدجایی برم باید بپوسم تواین خونه تایکی بیاد ازدواج کنم اونم ...

قربونه تو دختر جیز فهم .دقیقا هر کاری سنی داره .منم اگر خونوادم محدودم نمیکردن شاید تو اون سن عاطفی خطا میکردم تا بچه دار نشی نمیفهمی پدرو مادر چی میگن تعجب میکنم از این مادراییکه گوشیو ازادیو فرهنگ وب نفع دختر میبینند

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ربطی نداره توی هر دوره تربیت درست باشه و بچه رو از محبت سیر کنی به راه بد نمیره منم مم ندا ...

اتفاقا زیر بغل وجای شخصی جز واجباته ونظافته ولی موی دست وپا ی جور زیباییه بدنیه  ک لزومی نداره برای ی دختر چون ن بو میگیره دست وپا نه عفونت 

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
بیحیا؟؟ زدن موی دست بیحیایه؟ شلوارک پوشیدن بیحیایهه؟ از نظذ شما حتما بیرون رفتن دختر و تفریحشم بیحیا ...

سلام عزیزم

خوبین؟

ببین گلم همیشه سر حد حیا و چگونگی باحیا بودن بحث هست

برای اندازه گیری میزان حیای سالم و حیای کاذب بهتر که به کتاب رجوع کنیم و مطالعات زیادی داشته باشیم

اشکال ما درست اینجاست که فکر میکنیم میزان برتری یک زن نسبت به مرد در میزان ازاد بودنشون هست

بلکه اگر برید تو روایات بخونید و با اصل دین و اصل خلقت انسان آشنا بشید کاملا نظرتون فرق میکنه

...

در بحث زایمان خیلی ها میگن بیچاره زنها انقدر بدبختن باید انقدر درد بکشن..

مرد ها رو نگاه نه بترداری رو تحمل میکنند نه درد زایمان رو

اما همون زن در تمام بارداری درد هایی که میکشه براش عبادته

درد زایمانش باعث میشه تمامی گناهانش پاک بشه

گناهی که شاید اگر این دنیا پاک نمیشد اون دنیا ۱۰۰ ها سال باید عذاب میشد برای پاک شدنش

هر لحظه شیر خوردن بچه برای زن عبادته 

و یا اگر زن درحال زایمان فوت کنه شهید به حساب میاد

اینها زمانی بزرگیش برای ما مشخص میشه که مفهوم وجایگاه والای شهید رو بدونیم کجاست...مفهدم بخشودگی تمامی گناهان رو بدونیم یعنی چی....

وقتی این روایات رو خوندم کلی کیف کردم از این که زن هستم

چون هیچ وقت شوهرم نمیتونه به این مقامات برسه...

چرا میتونه اما با کلی سختی مقابله با نفس...‌

....

منم گفتم نه همه مردا .ولی برادر تو بلوغه وممکنه این صحنه ها فاجعه ب بار بیاره حالا پدره نه ک ب قوله ...

من خودم برادر دارم که ازم بزرگتره

واقعا که چی، ببین عزیزم من این اعتقادو دارم که وقتی مرد یه جیزی نبیته بیشتر براش حریص میشه ببینه و تحریک میشخ

جرا الان توی کشور عای خارجی یکی با بیکینی هم بره بیرون نگاش نمیکنن؟ چون عادیه براشون از بس دیدن دیگه براشون مهم نیست با یه دست و مو تحریک شن ولی ایران یه نفر مانتو تتگ بپوشه هزار نفر تحریک میشن

شما مطمئن باش اگه ایران جوری بود که همه مجبور بودن چادر و نقاب بزنن و اون وقت یه نفر با مانتو میومد بيرون همه رو صد برابر تحریک می‌کرد چون از بس محدود شدن و هیجی ندیدن 

من نمیگم زنا لخت برن بیرون یا بیحجاب نه اصلا

ولی اینی. میگی که یه پسر با پای خواهرش تحریک بشه ملا عجیبه

بعد همین بچه میره بیرون یه مچ پا و دست میبینه و شروع میکنه تیکه انداخت به بقیه

سلام عزیزم خوبین؟ ببین گلم همیشه سر حد حیا و چگونگی باحیا بودن بحث هست برای اندازه گیری میزان حیا ...

سلام عزیزم

درسته من مطالعه زیادی ندارم ولی نظر خودمو و تجربیات خودمو گفتم

نظرم اینه بعضیا دیگه خیای افراطی عمل میکنن که یه موی دستو به حیا میدونن

خوشبهال دخترتون....من که محدودم، تنها نبایدجایی برم باید بپوسم تواین خونه تایکی بیاد ازدواج کنم اونم ...

به خاطر همین میگم باید تربیت درست باشه منم در اون حد ازاد نبودم ولی همیشه حد خودمو دونستم میدونستم اگه کار خطایی بکنم همین ازادیم از من گرفته میشه

منم الان نسبت به نوجوونیم عاقل تر شدم و عقایدم فرق دارن ولی خودمم یه دوست دارم که خیلی محدود بود دوران نوجوونیش و الان تا رسید به دانشگاه و ازاد شد دیگه کلا از اون طرف افتاد

نظرم اینه توی هرسنی باید به بچه متناسب با سنش ازادی داد و کنترلشم کرد