2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست

داروخوردی یان؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براچی

مقلا وسایل چیا مهمه براشون بگیرم 

برا دوران بارداریم نمیدونم چیکا کنم مامانم ک انقد هول شده میگه استراحت مطلق باش ولی من دلم میخواد پاشم میخوام ببینم همه کسایی ک دوقلو دارن میخوابن فقط ؟ چیکا کنم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
آره عزیزم هیچکدوم نداشتیم تا حالا . اخه من با دارو باردار شدم 😊واسه همین اصلا نمیدونم چی بخرم چیکا ...

اهل کدوم شهری؟ چ دارویی مصرف کردی منم میخام بگیرم ..امپوله دکتر نوشته ولی نمیدونم هنوز اسمش چیه ..یکمم ژنتیک داریم البته 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
آره عزیزم هیچکدوم نداشتیم تا حالا . اخه من با دارو باردار شدم 😊واسه همین اصلا نمیدونم چی بخرم چیکا ...

فقط ی نصیحتت کنم فعلا ب کسی نگو دوقلو بارداری  خیلی میری تو چشم مرتقب چشم زخم باش 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
مقلا وسایل چیا مهمه براشون بگیرم  برا دوران بارداریم نمیدونم چیکا کنم مامانم ک انقد هول شده می ...

برای چی بخوابی؟مگه خدایی نکرده مشکلی داری؟

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
انشالله خدا بهت بده

ممنونم عزیزم😘

خدا حفظ کنه کوچولوهاتو😊

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
مقلا وسایل چیا مهمه براشون بگیرم  برا دوران بارداریم نمیدونم چیکا کنم مامانم ک انقد هول شده می ...

بستگی به شرایط داره

منکه اصلا نخابیدم 

کلیم گشت و گذار و مهمونی رفتم و کارامم خودم انجام میدادم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دوقلوهای من شیش ساله ان بیام یا برم😁

بیا بیا . پیشکسوتی 😄یاریم کن 😄مامانم نمیزاره برم خونه خودم مبگه استراحت مطلق باش چیکا کنم؟ ببخشید رابطه اصلا نباید داشته باشم؟ الان ۸ هفتمه و نداشتم تا الان . 

بعد وسیله چی بگیرم برا نگهداریشون ؟ تخت چه مدل بگیرم ؟ گهواره بگیرم؟ چی مهمه 😄

امید زندگیم دوقلوهام😍 

علائمت چیابود؟؟؟ازکی علائمت ظاهرشد؟؟داروهات چی بودن؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت