2777
2789
عنوان

دوستان برای سیسمونی چه وسایل ضروری بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 27 پست
تخت کنار مادر بگیر یا گهواره از این دو طبقه ها 

درسته همین کارا باید بکنم فردا میرم ببینم ارزون ترین چیز چیه بخرم 

چون حرف مردم که همیشه هست

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
منم میگم نخرم اخه مامانمم بنده خدا گناه داره  خودمونم دیگه از بس خرج لاج و ویزا و ....دادیم دی ...

بابا من امشب برا دخترم یه دست لباس خدا شاهد فقط جنسش نخ بود بلوز وشلوار ساده 200 تازه دخترم 6ماهشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون زشت نیست کمد نخرم؟ فامیل شوهرم واقعا بی فرهنگن مدام میگن مامانتم که حالا باید سیسمونی بخر ...

ن بابا بگو مامانم پولشو داده خودم نخریدم میرم اونور براش ی اتاق خوب میچینم

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
ن بابا بگو مامانم پولشو داده خودم نخریدم میرم اونور براش ی اتاق خوب میچینم

اخه میدونید اصلا جز مامان وباباهامون کسی نمیدونه ما دعوت ناممون اومده و منتظر ویزامون گفتیم تا ویزا نیومده بلیط هواپیما نگرفتیم به هیچکس نگیم 

بابا من امشب برا دخترم یه دست لباس خدا شاهد فقط جنسش نخ بود بلوز وشلوار ساده 200 تازه دخترم 6ماهشه&n ...

چقدر گرون با این وضع اقتصادی من خداراشکر میکنم ولی وضع مالی ماهم عادیه خیلی قناعت دارم میکنم ۵۰۰هزار یکم یکم پول جمع کنم برای زایمانم

درسته همین کارا باید بکنم فردا میرم ببینم ارزون ترین چیز چیه بخرم  چون حرف مردم که همیشه هست

هرکی بت گفت مادرت باید بخره بگوو پولش داد منم گذاشتم هروقت رفتم ااونو  بخرم

چقدر گرون با این وضع اقتصادی من خداراشکر میکنم ولی وضع مالی ماهم عادیه خیلی قناعت دارم میکنم ۵۰۰هزار ...

اره بخدا من مجبورم بخرم چون دخترم اگزما داره فقط بایدپنبه تمام ننخ بپوشه

اره بخدا من مجبورم بخرم چون دخترم اگزما داره فقط بایدپنبه تمام ننخ بپوشه

عزیزه دلم الهی 

من دیگه فردا برم ببینم چی میشه ایشالا کم خرجم بشه دلم میخواست خودم پول سیسمونی را بدم ولی عجیب دست وبالم خالی شده یهو دلار رفت بالا پول ویزا ۶۴م بود یهو شد ۹۶م 

واقعا این چه رسمیه مادر دختر سیسمونی بده واقعا از این رسم ها بدم میاد

عزیزه دلم الهی  من دیگه فردا برم ببینم چی میشه ایشالا کم خرجم بشه دلم میخواست خودم پول سیسمونی ...

بچه اول اشکال نداره خیره گهواره ساده بخر چیز اضافه نگیر 

لباس جعبه ای نگیر حتما لباس بیمارستان سفید بگیر لباس سایز صفر بگیر

کالسکه خواستی بگیری مسافرتی عصایی بگییر 

اول خرید بنویس بعد برو

بچه اول اشکال نداره خیره گهواره ساده بخر چیز اضافه نگیر  لباس جعبه ای نگیر حتما لباس بیمارستان ...

باشه دوستم ممنون از شما 

خیلی لطف کردید توکل به خدا