2777
2789

بیشترین تغییرات برای یک دختر نوجوان در دوران بلوغ رخ می‌دهد. آن‌ها از نظر روحی و جسمی تحولات بزرگی را تجربه می‌کنند. درک حجم عظیمی از این تغییرات برای یک دختر نوجوان ممکن است سخت و دردناک باشد. از همین رو وقتی به خودش می‌آید متوجه می‌شود که تحت فشار زیادی قرار دارد. در دوران بلوغ تغییراتی که دختران نوجوان آن را تجربه می‌کنند بیشتر از پسران است، به همین دلیل والدین باید با توجهات جدی و برنامه‌ریزی دقیق، همراه همیشگی دختر خود باشند تا این دوران را با فشار کمتری پشت سر بگذارد. ما در ادامه قصد داریم به بررسی تغییراتی که دختران نوجوان با آن روبه‌رو می‌شوند و همچنین چگونگی رفتار والدین بپردازیم. پس با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته ؟! من تا ۱۵ سالگی چاق بودم مشکلی نداشتم  بعدش خود به خود لاغر شدم قدمم بلند شد   ...

خدا کنه منم شبیهه شما بشم😂🙏

منم چاقم ۱۶۲قدمه وضنم ۶۴

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

شما باید برسی به 45 یا 50 کیلو

سعی کن گیاده روی هر روز یه ساعت انجام بده 

غذاهاتم سالم بخور و دور فست فود و سرخ کردنی و اینارو تا اطلاع ثانوی خط بکش

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
من رژیم گرفتن باسم سخته خوب ادم چاق نمتونه جلوی خوردنشو بگیره مخصوصا من  من مچ پام درد میکرد ا ...

عزیزم به کارشناس تغذیه مراجعه کن چون توی سن رشد هستی هر رژیمی مناسب سنت نیست

من رژیم گرفتن باسم سخته خوب ادم چاق نمتونه جلوی خوردنشو بگیره مخصوصا من  من مچ پام درد میکرد ا ...

ببین عزیزم

اگر برای سلامتیت میخوای تلاش کنی

زیر نظر یک مربی برو باشگاه 

عرق کردن و درد بدن اوایل ورزش برای کسی که هیچوقت ورزش نکرده طبیعیه 

من هنوزم میرم باشگاه درد میگیره بدنم و میبنده بدنم ، حتی خود مربیمم میگیره عضلاتش

پس این بهانس 

اگر واقعا میخوای تغییر ایجاد کنی ورزش کن 

اول بگو چندسالته تا برای رژیمم بگم بهت اگر سنت کمه لازم به رژیم نیست فقط سعی کن لقمه هاتو بیشتر بجویی و میان وعده داشته باشی تا موقع ناهار و شام پرخوری نکنی