2777
2789
عنوان

دختر چاقی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6941 بازدید | 47 پست
الان که دل شکستی چه حسی داری؟

سلام 

واقعا که 

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  واقعا که

سلام خواهری😘🥰❤

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
قدتم کوتاهه که ۱۵۵ برای دختر این سنی خیلی کوتاهه  اگه پریود هم شده باشی همین قدی میمونی چاق و ...

منم ۱۵ سالمه تمام دوستام من قدشون زیر یک و شصته

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

ابجی گلم 

پیاده روی کن  ولی کم نه اون حد دیگه

طناب بخر بزن روزی 200 تا 

ابجی صناب لاغرت میکنه و اگه برای قدتم بخوای تون ی ماه 1 سانت 2 سانت میری بالا

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫
منم ۱۵ سالمه تمام دوستام من قدشون زیر یک و شصته

این دوستمون راست میگه ببین بعد بلوغم رشد جایزه من یکی رو میشناسم کلاس هفتمه و1423 سانته

شما خودت دخترت هیکلش این بود بدت نمیومد؟ اخه با نیم متر قد ۶۹ کیلو هس زایمانم نکرده تازه

به نظر من آدمی که افکارش پوسیدست و به راحتی هرصفی که میخواد رو به دیگران نسبت میده ، هزاران برابر منزجر کننده تر از آدمیه که اضافه وزن داره

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤
وا خانوم مگه قراره باب میل شما باشه اگر اسی میخواد وزن کم کنه دلیلش اینه ک خودشو دوس داره و مبخواد ...

متاسفانه بعضی آدمای کوته نظر یه خط کش گرفتن دستشون و اگه کسی با معیارهای اونا که همش به قیافه و هیکل خوب خلاصه میشه ، هماهنگ نباشه ، بهش برچسب می‌میچسبونن 

#التماس-تفکر‍ 

این دوستمون راست میگه ببین بعد بلوغم رشد جایزه من یکی رو میشناسم کلاس هفتمه و1423 سانته

اره تازه از ۱۵۵ تا ۱۷۰ اگه تناسب قد و وزن بر قرار باشه اصلا قد کوتاه یا بلند نشون نمی ده البته ادم های قد کوتاه تا حدود ۲۳ سالگی قد می کشن

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

عزیزم طناب بزن

حلقه هم خیلی توی کاهش وزن تاثیر داره 

اپلیکیشن های کاهش وزن توی گوگل پلی هست ، دانلود کن و با اون پیش برو

موفق باشی 💚

من واقعا برای اون کسی ک اون‌طوری  عکس العمل نشون داد واقعا متاسفم اگر نمتونی درست بحرفی پس بهتر احضار نظر نکنی😑😒

از کسایی ک واقعا منو دلگرم کردن خعلی ممنون وسعی میکنم اونهاروعملی کنم فقط چون وزنم زیاده نمتونم ب اون صورت ورزش کنم ممنون ❤

من واقعا برای اون کسی ک اون‌طوری  عکس العمل نشون داد واقعا متاسفم اگر نمتونی درست بحرفی پس بهتر ...

عزیزم من تو ی برنامه بود دیدم ی پسره۲۰ساله بود فک کنم بقدری خوشتیپ بود بعد این تو دو سه قسمت بعد برنامه گفت ک من تو ایران هیچ دوستی نداشتم فقط تو خونه بودم وتی وی میدیدم چون ۱۵ .۱۶سالم ک بود ۱۰۰کیلو بودم و دوستام بخاطر همین اذیتم میکردن و نمیخاستن باهاشون بد باشم میگفت تصمیم گرفتم لاغر  کنم میگفت لاغر شدم اون دوستام دورمو گرفتن دیگه اینبتر من بودم پسشون زدم اصلا فک نکن تنها چیزی ک تو ظاهر میشه راجت تغییر داد همین وزنه

چندمین کاربری🌹🕸🦋