2777
2789
عنوان

دختر چاقی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6941 بازدید | 47 پست

كلاس رقص يا زومبا ثبت نام كن هم بهت خوش ميگذره هم لاغر ميشى

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كلاس رقص يا زومبا ثبت نام كن هم بهت خوش ميگذره هم لاغر ميشى

الانم كه موقعيت كلاس رفتن نيست فيلم آشون دانلود كن و تو تلوزيون بذار و جلوش حركاتشون تكرار كن 

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤

اصلا سرخود رژیم نگیری 

رشدت دچار مشکل میشه اونوقت میکی رژیم گرفتم قد نکشیدم 

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
شما خودت دخترت هیکلش این بود بدت نمیومد؟ اخه با نیم متر قد ۶۹ کیلو هس زایمانم نکرده تازه

این طرز صحبت کردنتون درست نبود عزیزم میتونستی مودبانه تر بگی نوجوانن و سن بلوغ وحساسیت های خاص خودشو داره این دوران.

اَشْــهَدُ اَنَّ اَمیرَالْمُوْنینَ عَلـــــیَ وَلیُ الله...اَللّهمَ عَجِلْ لِوَلیکَ الفَــــــرَج❤
قدتم کوتاهه که ۱۵۵ برای دختر این سنی خیلی کوتاهه  اگه پریود هم شده باشی همین قدی میمونی چاق و ...

الان که دل شکستی چه حسی داری؟

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
شما خودت دخترت هیکلش این بود بدت نمیومد؟ اخه با نیم متر قد ۶۹ کیلو هس زایمانم نکرده تازه

وا خانوم مگه قراره باب میل شما باشه

اگر اسی میخواد وزن کم کنه دلیلش اینه ک خودشو دوس داره و مبخواد برای سالم تر و خوشگل تر شدنش تلاش کنه 

واقعا متاسفم ک یک ذره ادب و عفت کلام ندارید 

قدتم کوتاهه که ۱۵۵ برای دختر این سنی خیلی کوتاهه  اگه پریود هم شده باشی همین قدی میمونی چاق و ...

بی_ادبی_تاچه_حد#  

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫