2777
2789
من بسرم کلاس ششم هست وامسال میخواد انشالله تیزهوشان شرکت کنه یکی از دوستان از دفترجه سال قبل کفت که باید حداقل نمره ترم دوم سال بنجم شون خیلی خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان معصومه من خودم تیزهوشان درس خوندم اما اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم بچه ات رو بفرستی تیزهوشان. یه فشار درسی خیلی خیلی زیاد روی آدم می آرن اما توی کنکور باید با بقیه کنکور بدی و سر کلاس دانشگاه پیش بقیه بنشینی
من خیلی پشیمونم
به جای تیزهوشان بفرست پسر گلت رو کلاس های متفرقه
بذار کنار درس توی یه موضوع دیگه حرفه ای بشه
مثل زبان انگلیسی یا فرانسه

منم تیزهوشان بودم.خوب اون موقع امکانات مدرسه ما خیلی بهتر از بقیه مدارس بود اما فکر نمیکنم الان خیلی فرق بکنن.با مامان راحیل موافقم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مامان معصومه جووونم خوووبی؟؟ مامان معصومه داداش من امسال نمونه دولتی قبول شد...یعنی واسه تیزهوشان و نمونه دولتی امتحان داد نمونه دولتی قبول شد...میره اول دبیرستان...نمیدونم چیکار کردن...یعنی از شرط معدل و دفترچه و اینا خبر نداشتم...اما میدونم معدلش بالای 19 و خورده ایه...اصلا هم نخوند واسه امتحان...بخاطر اینکه بابام نمیذاشت بره باغمون و کلاسای فوق برنامه ثبت نامش کرده بود اونم لج کرد و نخوند که خدارو شکر نمونه قبول شد...معلماشون و مدیر مدرسشون هم به مامانم گفتن نمونه از تیزهوشان بهتره...تیزهوشان بچه رو اذیت میکنن...

منم میگم بزار راحت درس بخونه بجاش کلاسای دیگه بنویسش...مثلا داداشم از این کلاسای رزمی میره و داره همینطور رنگ کمربندشو بالا میبره و کلاس زبان میره به چه خوبی انگلیسی حرف میزنه...

بنویسش کلاس زبان ببین چقدر واسه آینده به دردش بخوره
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

سلام‌ خانومی

فکر کنم الان‌پسرتون سال آخر باشه

تیزهوشان قبول شد آخرش؟

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏
مامان معصومه من خودم تیزهوشان درس خوندم اما اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم بچه ات رو بفرستی تیزهوشان. یه ف ...

باهاتون موافقم 

بدرد نمیخوره ی فشار درسی بیخود روی آدم میارن ک نیازی نیست ب نظرم فقد باید سال کنکور واسه کنکور خوند 

این مدارس بچه هارو افسرده میکنن و استعداداشونو حیف میکنن

الان که فکر میکنم هفت سال عمرمو تو این مدارس هدر دادم چون از بس امتحان میگرفتن حتی جمعه هارو هم باید مدرسه می‌رفتیم 

الان واقعا پشیمونم رفتم تیزهوشان