2777
2789

بیشزفای پست فترت میدونم تورک ها همیشه تو لیران مورد ظلمو ستم واقع شدن میدونم تعدادشون کم نیست😔😔 ولی جیگرم آتیش میگیره وقتی میبینم فارس ها و مردم ایران به این راحتی مردم ترک رو تحقیر میکنن ... گاهی وقت ها حس میکنم مااصلا هیچ کجا جایی نداریم... یه روز بهمون میگن مغول یه روز میگن خر یه روز میگن نفهم... گناه ما چیه ک اینهمه بهمون توهین میکنن ... کاش اصلا ترک نبودم‌... خجالت میکشم از تورک بودنم... ببخشید نمیخواستم اینو اینجا بگم ولی از اینکه به قومیت ترک اینهمه توهین میشه قلبم ب درد میاد مگه ما چه گناهی کردیم؟ اصلا تو ایران جایی برا موندن داریم؟حتی بهمون اجازه نمیدن درس ترکی تو مدارسمون تدریس کنیم ب جاش مجبوریم به فرزندامون فارسی یاد بدیم ب زور فارسیو عربیو با تمام جزئیاتش بکنیم تو مغزشون... هی خدا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا خودتو ناراحت نکن 

ارزش نداره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

مگه هر قومیتی توو ایران کناب زبان خودشو تدریس میکنه ک شما مظلوم واقع شدین؟ دعوا درست نکن اینجا همو بجون هم ننداز 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

کاری ندارم ولی ترکا فوق العاده تمیزن.‌.شوهر خواهرم‌یه ترکه...من که جای برادری خیلی دوسش دارم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عزیزم این چ طرز فکریه....اون آقا مریضه و هرکی ب قومیت یکی دیگه توهین کنه مشکل داره همه ایران ی جورن و همه خواهر برادرن این فکرا رو بریزید دور

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256
مگه هر قومیتی توو ایران کناب زبان خودشو تدریس میکنه ک شما مظلوم واقع شدین؟ دعوا درست نکن اینجا همو ب ...

ما حتی کم کم زبان خودمونو داریم از یاد میبریم گویا ایران فقط برا فارس هاست 

فقط اولی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولشون کن بابا اینا خودشون بی شخصیت تر از هرکسین

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

چ ظلم و ستمی!!؟؟؟

اگه منظورت حرف زشتی که لق لقه بعضی نفهم ها شده اونا برای هر قومی یه صفت زشت دارن

اکثرا میدونن ترکا از نظر زیبایی و زرنگی و اقتصادی حرف ندارن مخصوصا دخترای ترک😊

مگه هر قومیتی توو ایران کناب زبان خودشو تدریس میکنه ک شما مظلوم واقع شدین؟ دعوا درست نکن اینجا همو ب ...

آفرین.تاپیک اسی ب این حرفش خیلی بی ربط بودواقعا

ب بعضی ها حتی نباید ری د.برنزه میشن فردابرات قیافه میگیرن