2777
2789
سلام...
اول از همه خواستم به همسر عزیزم خسته نباشید بگم و ازش تشکر کنم ....من اینجا توغربت هیچکسو جز شوهرم ندارم که کمک حالم باشه...و همسرم با تمام توان پابه پای من داره بهشون میرسه و کمکم میکنه...
دخترای ناز من الان تازه وارد 8ماهگی شدن
وزنشون زمان تولد:
فاطیما:2550ولینا :2300
هر کی نگاشون میکنه میگه چقدر کوچولو هستن بهشون نمیاد 8ماه باشن
خوشحال میشم شما هم وزن نی نی های دوقلوی گلتونو موقع تولد بگین
سلام.

خداقوت....

منم این روزها رو گذروندم و میدونم چقدر نگران قد و وزن بچه ها بودن باعث اضطراب مادرها میشه... چون داریم دو برابر زحمت میکشیم اما در چشم دیگران هنوز بچه ها ریز و ضعیف به نظر میان (که این موضوع بیشتر ناراحتمون میکنه) درحالیکه خیلی ها هم تک فرزند دارن و ریزه و ضعیفه....

پسرای من موقع تولد 2700 و 2400 بودن. ناهمسان و با تیپ و فیزیک کاملا متفاوت از هم حتی گروه خونی... یکی مثل من و شبیه من یکی هم شبیه باباییشون...

امیدوارم همونطور که خدا به ما لطف داشت و کمکمون کرد و خیلی از دردسرهای تک فرزندی رو نداشتیم (مثل مشکلات دندون درآوردن) شما هم به سلامتی و با کمک و لطف خدا نوگلاتون رو بزرگ کنین و لذتش رو ببرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.