2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه

40 بازدید | 7 پست

یه نی نی دارم اصلا غذا نمیخوره

7ماهشه

همش دلش میخواد غذاهای سر سفره رو بخوره

مخصوصا نون

چجور بدم دستش که نگره تو گلوش؟ 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریز کن بذار تو بشقاب خودتم بشین کنارش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
کنارش بمون که حواست بهش باشه من نون هویج و سیب میدادم دست بچه ولی کنارش میموندم 

گریه میکنه

اصلا یه وضعی نمیزاره ازش بگیرم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
میکس کن ..نون تیلید کن نرم بشه خوبه که خوش غذاس

اونجوری نمیخوره هرچی ما بزاریم دهنمون میخواد

غذاهای خودشو تف میکنه بیرون

سر سفره هم نمیزاره ما غذا بخوریم

گریه میکنه اصلا یه وضعی نمیزاره ازش بگیرم

چرا ازش بگیری خوب بگذار بخوره اینها عیب نداره که

پسرک من عاشق نون بود  کنارش باش حواست بهش باشه اگه دیدی به مرحله خطرناک رسید که ممکنه تیکه بزرگ بکنه یکی سالم بده دستش

چرا ازش بگیری خوب بگذار بخوره اینها عیب نداره که پسرک من عاشق نون بود  کنارش باش حواست بهش باش ...

اونی که میگیره دستش دیگه نمیزاره بگیرم بعد حسابی گریه میکنه از این مدلا که ضعف میره بعدش دیگه نون بدم نمیگیره خیلی لوسه امروز از این کاراش فیلم گرفتم😂😂😂