2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستا من تبریزم و هزینه ارسال به سراسر کشور با پست سفارشی بستگی به تعداد کالا فرق میکنه از 3000 تومن شروع میشه و هزینه بیشتر به جعبه و بسته بندی تعلق میگیره اگه تعداد کالا بیشتر باشه هزینه ارسال اصلا به چشم نمیخوره.انشالله پنجشنبه عازم مشهد هستم و من تا این چهارشنبه میتونم براتون ارسال کنم و تا سه شنبه هفته آینده نیستم.
من با همکاری برادر شوهرم پخش کننده وسایل و لوازم التحریر هستیم به سراسر ایران و شوهرم در قسمت فروشگاه چوبی امین هستند از هر کدوم وسایل خوشتون اومد در خدمتیم شماره من 09352973553
سایز کوله پشتی 40 سانت میباشد دوستان جهت سفارش کالای مورد نظر با شماره تلفن 09352973553 تماس بگیرید برای دوستانی که ده قلم کالا خریداری کنند هدیه ناقابل برای ایشان تقدیم میشود.با یکبار خرید مشتری دائمی ما میشوید.سوالی بود در خدمتم
من نمیدونم مشهدم از کالاهای ما داره یانه.چون ما فقط برای زیارت رفته بودیم دوستان کالاهای جدید و خوشگل آوردیم با قیمت های عالی.حتما ببینید چون واقعا قیمت ها خیلی پایینتر از همه جاست http://shiksara.esam.ir
2810