2777
2789
سلام خانمها و اقایان
خانم من 5 ماهه حامله است خیلی خیلی دوستش دارم یک سری وظایف مثل مراقبت و جلوگیری از کار زیاد ، عصبی شدن ، استرس گرفتن سعی کردم تقریبا انجام دادم خواستم کمکم کنید که دیگه چه کارهایی میشه انجام داد تا هم راحت تر بشه و هم من بتونم وظیفمو درست انجام بدم تا ازم راضی راضی باشه ؟ لطفا کمکم کنید از راهنمایی های شما ممنونم
سلام
ضمن تبریک باید بگم مهم ترینهاش رو دارید انجام میدید. چرا که جلوگیری از خستگی زیاد و داشتن آرامش روحی از بزرگترین مسائلیه که در داشتن کودکی آرام و منطقی و شاداب به شما کمک میکنه ولی کلا چیزهایی که به ظرم میرسه رو به شما یادآوری میکنم:
- جلوگیری از خستگی مفرط
- داشتن نشاط روحی
- ایجاد حس درک متقابل، هم دردی و همراهی در کلیه امور خصوصا مسائل دوران بارداری
- مراعات مسائل مربوط به زناشویی در دوران بارداری
- جلوگیری از بروز تنشهای عصبی و مدیریت استرسهای احتمالی وارده
- توجه به تغذیه سالم و کامل در این ایام
- توجه به چکاپ های ماهیانه و پیگیری آزمایشهای لازم
- پیش بینی مخارج زیاد نوزاد پس از تولد و داشتن پشتوانه لازم

ضمن اینکه باید توجه داشت که وظایف همسران پس از زایمان به مراتب سنگین تر از دوران بارداری خواهد بود که می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- درک احساسات روحی و مشکلات جسمی پس از زایمان و توجه به احتمال بروز افسردگی های پس از زایمان
- همکاری بیش از پیش در نگهداری کودک بویژه همراهی، همکاری و درک مادر در ماههای اول بخصوص در نیمه شبها که کودک بیقرار است
- زمانبندی کارهای خارج از منزل بگونه ای که در ماههای اول بیشتر بتوان در کنار مادر بود.
- درک خستگیهای جسمی و روحی مادر ناشی از مسئولیت سنگین و کار زیاد ناشی از انجام وظایف مادر، خانه داری و زناشویی و تلاش در جهت قدردانی و کاهش فشارها
- کم کردن توقع نسبت پخت و پز، به نظافت و نظم در منزل و عدم برپایی مهمانیهای گاه و بیگاه و همکاری در این زمینه ها

آقای محترم اینها گوشه هایی از مسائلی بود که من بخاطر داشتم قطعا در مواجعه با آن با موارد بیشتری برخورد خواهید کرد در یک جمله باید بگم که خودتان را جای همسرتان بگذارید چه پیش از زایمان و چه پس از آن . آنوقت میتوانید بهترین کمک را به ایشان بکنید.
من از همسرم بسیار متشکرم که در حد اعلا این شرایط را برایم فرهم نمود و شاید قابل باور نباشد که با همراهی ایشان از دوماهگی فرزندم به مدت دو ماه دائم در حال سقر به دور ایران بودیم. کاری که از نظر خود من هم محال و بعید به نظر میرسید.
آرزوی سلامتی برای شما، همسرتان و امید زندگیتان دارم. شاد باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کنین با کادوهای کوچیکی که برای خانمتون و نی نی ایندتون میخرین سوپرایزش کنین، با هم حسابی دو نفری خوش بگذرونین چون بعد از ورود نی نی تا مدتها برنامه زندگیتون عوض میشه، مسافرت خیلی خوبه، سینما، پارک ... خلاصه الان که راحتین تفریح کنین
جناب آقای مهدی ،سلام...منم به شما و همسر تون به خاطر نی نی کوچولو که هنوز نیومده به دنیا تبریک می گم ....علاوه بر تمام نکاتی که بقیه ی دوستان گفتند من فکر کردم شاید خوب باشه اگه نسبت به تغییر فیزیکی بدن خانومتون هم موضع لطیفی داشته باشید.... اکثرا ما خانوم ها خصوصا اگه قبل از بارداری تناسب اندام خوبی داشته باشیم خیلی نگران نظر شوهرانمون در مورد به هم خوردن این تناسب هستیم...خیلی کمک کننده خواهد بود اگه به خانومتون با رفتارتون نشون بدید که با وجود تغییرات فیزیکی که کرده باز هم از صمیم قلب دوستش دارید....
سلام بر تو مرد عاشق
خوبی مهدی جان
امیدوارم از لحظه به لحظه این دوران لذت ببری
خوشحالم از اینکه باحضورشما مردان نیک و عاشق و کارهائی که برای آرامش شریک زندگیتان می کنید لکه های سیاه حضور مردان بی عاطفه را کم رنگ تر می کنید.
مهدی جان من هم مثل شما تمام تلاشم را می کنم که این ایام سخت به همسرم کمی آسانتر سپری شود.
سعی کن اونچه در دل داری را ساده بیان کنی و اجازه ندی غرور بی جای مردانه اجازه بیان احساسات را از تو بگیره
من خودم به شخصه اجازه نمی دم زمانی که خانه هستم همسرم دست به کاری بزند
شستن ظرف و جارو کردن و گرد گیری و شستن لباسها را وظیفه خود می دانم
همسر من شاغل است و از اینکه هم پای من واسه آرامش زندگیمون تلاش می کنه منو شرمنده می کنه
توی یه بحثی یه دوستی به من تذکر داد که هیچ وقت برای بیان احساسات یا برای انجام کاری برای همسرت نقش بازی نکنی .با وجود اینکه من کارهائی که برای همسرم انجام می دم با تمام وجودم می باشد ولی نکته بسیار بسیار مهمی را یاداور شد.
از تکونهای فرزندت لذت ببر و سعی کن نسبت به سلامت همسرت و فرزندت کم توجه نباشی و با بیان مهم بودن سلامت هر دو آنها بار نگرانی سلامتی را با همسرت تقسیم کن.
وقتی خونه هستی با محبت کردن به همسرت آرامش را به او هدیه کن و......
مهدی جان
منو ببخش که زیاده روی کردم ولی از اینکه اینجا هستی و برای آرامش همسرت تلاش می کنی بی اندازه خوشحال هستم
همیشه پاینده باشی
آقا مهدی پیشاپیش تبریک میگم بهتون . ماساژهای گاه گاه با روغن کنجد خوبه . هروقت کسل میشه سعی کنید شده با حرف سر حال بیاریدش . با نی نی تون صحبت کنید چون تو این ماه صداها رو میشنوه . مربی من نوازش با سرانگشتان رو خیلی توصیه میکرد برای خانومهایی که لمس شدن بوسیله همسر بهشون حس آرامش میده . کلمات و انرژی مثبت به کار ببرید . وقت زیادی رو پای تلویزیون نگذرونید خصوصا روزای تعطیل ( این توصیه من هست البته چون شوهرم گاهی کلافه م میکنه با تلویزیون ) . اجازه ندید خودشو خسته کنه . ایجاد این تاپیک حس مسئولیت شما رو نشون میده بهتون تبریک میگم .