2777
2789
عنوان

مدرسه ها باز شده😑

201 بازدید | 19 پست

مدیره دخترم تو تلگرام گفته باید از شنبه بیان مدرسه تو گروه های الف و ب  هر روز هم باید برن کلاس هام ۳۰ دقیقه ای هست و زنگ تفریح هم دارن برنامه کلاسیشونو هم دادن😊

سلام اینجا به لطف مسافرا همیشه وضعیت قرمز وهنوز هیچی معلوم نیست ‌...جاداره از تمام مسافریی که می آن شمال یه تشکر ویژه بکنم که واقعا تو این ایام سنگ تموم گذاشتن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اینجا به لطف مسافرا همیشه وضعیت قرمز وهنوز هیچی معلوم نیست ‌...جاداره از تمام مسافریی که م ...

پسر عمه منم به شرطی کنکور داد ک بره با دوستاش مسافرت شمال.....

نذاشتیمش بره ولی دوستاش رفتن

خیلی جای تاسف داره واقعا

منم منتظرم ببینم مدیر چی میگه 

به پسر کلاس اولیم میگم اگه رفتید  باید کلا ماسک بزنیا.یه وقت درنیاری.میگه نمیتونم که .آبم دهنم می‌ریزه توش وقتی حرف میزنم 

حالا من با چه جراتی این و بفرستم؟

اللهم عجل لولیک الفرج
دو به شکم آخه اگه نفرستم درسش ضعیف میشه اگه هم نه ک مریض میشه☹

هر جور که فکر کنی نمیشه کنترل کرد اگه دبستانی باشه که بدنشون ضعیفه مدام مریض میشن 

اگه دبیرستانی باشن که بدتر رعایت نمیکنن فکر میکنن تو جمع دوستانشون کرونا نیست

منم منتظرم ببینم مدیر چی میگه  به پسر کلاس اولیم میگم اگه رفتید  باید کلا ماسک بزنیا.یه و ...

عزیزم نفرستش بگو فقط آنلاین میتونم من تو گروه ک هم مادرا و مدیرو چندتا مسئول دیگه بودن دعوا شدم بعد مدیر توخاصم پیام داده میگه اگ همه بچه ها هم بیان توخیالت راحت بچه تو آنلاین اصلا نگران نباش فقط جو متشنج نکن، بابا اینجا ایرانه فقط با سروصدا ودعوا کاروپیش میبرن اه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨