مدیره دخترم تو تلگرام گفته باید از شنبه بیان مدرسه تو گروه های الف و ب هر روز هم باید برن کلاس هام ۳۰ دقیقه ای هست و زنگ تفریح هم دارن برنامه کلاسیشونو هم دادن😊
سلام اینجا به لطف مسافرا همیشه وضعیت قرمز وهنوز هیچی معلوم نیست ...جاداره از تمام مسافریی که می آن شمال یه تشکر ویژه بکنم که واقعا تو این ایام سنگ تموم گذاشتن
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم منتظرم ببینم مدیر چی میگه به پسر کلاس اولیم میگم اگه رفتید باید کلا ماسک بزنیا.یه و ...
عزیزم نفرستش بگو فقط آنلاین میتونم من تو گروه ک هم مادرا و مدیرو چندتا مسئول دیگه بودن دعوا شدم بعد مدیر توخاصم پیام داده میگه اگ همه بچه ها هم بیان توخیالت راحت بچه تو آنلاین اصلا نگران نباش فقط جو متشنج نکن، بابا اینجا ایرانه فقط با سروصدا ودعوا کاروپیش میبرن اه