2777
2789
عنوان

پیش دبستانی تعطیل نیست !!!!

199 بازدید | 4 پست

سلام دوستان عزیز .  ...اموزش صفر تا صد پیش دبستانی مجازی...زیر نظر مهد ...با قیمت خیلی پایین و شرایط عالی برگزار میشه ...مهم نیست از کدوم شهری و یا شرایطتت چطوره ...هدفم رفع استرس و نگرانی های شماست ...خودم تدریسم رایگانه ..دلبندتون با شهریه فقط فقط ۵۰ تومن  در ماه با خیال جمع تو خونه اموزش می بینه...هوشش تقویت میشه ...و اماده وارد کلاس اول میشه 

یه کانال اموزش و یه گروه تبادل پراز خلاقیت و شادی و اموزش ...شماره تماس من ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴ ....

سلام میشه بیشتر توضیح بدید عزیزم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره پیش دبستانی میتواند باعث ایجاد اعتماد به نفس در کودکان در کودکان شود ...تعاملات شکل میگیرد و کودک زمینه ورود به مدرسه را بعد از گذراندن دوره خواهد داشت ...در کلاس با امادگی ذهنی و بدون استرس و با دقت بیشتری حضور خواهد داشت .کودک