2777
2789
عنوان

مامانا کمک روحی و جسمی خسته ام.

138 بازدید | 16 پست

تو یهبرههای قرار گرفتم که بحاطر یه سری مشکلات خانوادگی روحم خسته است خسته و گرفته و جسمم هم همینطور بشدت بی حالام. 

طبق برنامه ریزی و معیارام میخوام و باید ان شا الله الانا برای دومی اقدام کنم اما نیاز به یه ریکاوری اساسی دارم. راهکار بدید بهم چکار کنم روحیه و جسم ام سامان بگیره😭دلم گرفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بارداری خوبی داشتی سر قبلی باردار شو. خود بارداری آدمو سرحال میکنه. من که اینجوری ام 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اگه بارداری خوبی داشتی سر قبلی باردار شو. خود بارداری آدمو سرحال میکنه. من که اینجوری ام 

اره منم بارداریم خیلیییی خوب بود ولی باخانواده همسرم همسایه ام رفتارهاشون ازارم میده و میدونم حال خوبمو کوفتم میکنن🙃

اره منم بارداریم خیلیییی خوب بود ولی باخانواده همسرم همسایه ام رفتارهاشون ازارم میده و میدونم حال خو ...

نزار گوفتت کنن. کم کن رفت آمدت رو

اره سری پیشم تا یکسالگی پسرم تقریبا خیلی کم کردم. 😔

من همسایه  هستم باهاشون ولی خوبن باهام

من همسایه  هستم باهاشون ولی خوبن باهام

اونام بد نیستن ولی خیلی خوبم نیستن برام. خوبیشون تو همه دهن ها هست ولی من که زایمان کردم رفتم خونمون تا دو هفته هیچ کس نیومد ببینتم🙃یه لیوان اب مادرشوهرم دستم نداد.بماااند الانم له ام و حالم بده ولی خب..... توکل بخدا

اونام بد نیستن ولی خیلی خوبم نیستن برام. خوبیشون تو همه دهن ها هست ولی من که زایمان کردم رفتم خونمون ...

بیخیال‌ .کلا ماخوب نباشیم که اونا خوب نیستن

2810