2777
2789
عنوان

ختمی واسه کار سراغ ندارید که چله نباشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست
گذاشتم

مرسی عزیزم ختم نگفتم‌کار گفتم کاش پیدا میشد دعایی نبودمن‌نخونده باشم بی فایده😔

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
برات فرستادم خودت بخون چون نکاتی رو باید رعایت کنی 

ممنون

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ختم نگفتم‌کار گفتم کاش پیدا میشد دعایی نبودمن‌نخونده باشم بی فایده😔

ختم نیست یک سوره اس،بایدبنویسی شرایطشو رعایت کنی همین

مندچون دیدم هرکی انجام داده نتیجه گرفته به شما گفتم

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
ختم نیست یک سوره اس،بایدبنویسی شرایطشو رعایت کنی همین مندچون دیدم هرکی انجام داده نتیجه گرفته به شم ...

مرسی عزیزم لطف کردیی حتما انجام میدم انشالله نتیجه بده

دوسال که همه چی خرابهه :))                                            اگه کسی راهی برای دفع ازار واذیت همزاد بیماری های بی دلیل  بلده وتجربه دارهه لطفا بهم بگهه کسایی هم اعتقاد ندارن میگن خرافات وجود نداره لطفا پیام وریپ نکن حوصله بحث ندارم...
مرسی عزیزم لطف کردیی حتما انجام میدم انشالله نتیجه بده

میشه انجام دادی لطفا نتیجشو به من اطلاع بدی؟البته اگه زحمتت نمیشه

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
میشه انجام دادی لطفا نتیجشو به من اطلاع بدی؟البته اگه زحمتت نمیشه

حتما عزیزم بهت میگم