تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
من ۴۹۰۰ خریدم امامیگن الان۴۰۰گرونترشده...امابگیرحالشوببر اینقدآپشن داره من هنوز نرسیدم ببینمشون
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه سامسونگ دارم 3 ساله داره کار میکنه ضعیفرشده ولی نه به اون صورت ...
بله منم خودم قبل این همیشه سامسونگ داشتم خب راستش هنگ میکرد ولی اون دیگه واسه چندسال پیش بود که مدلا خیلی پایین تر بودن.
درکل بستگی به استفاده ای میخوای بکنیم داره من الان چیزی مد نظرمه که حافظش 64به بالا باشه که از نظر حافظه هنگ نکنه
دوربینشم خوب باشه
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
خب سری Aسامسونگ .سری قوییه نیست جزو رده های ارزونه سامسونگه .مطمئنن نمیشه سامسونگ گلکسی اس یا نوت رو ...
خوب با رنج قیمتی که سامسونگ سری a رو ميشه خرید شیائومی بهترشو میتونی بخری قطعا با پول بیشتر جنس بهتر میگیری نوت ۹ بیست دوتومنه و قطعا ایفون ۱۱ خیلی بهتره پول بیشتر جنس بهتر
بله شرکتش در کره هست. ولی کارخونه های تولیدیش در کره و چین ویتنام هست تعداد محدودی از کره میومد. مخصوصا پرچم داراش . ولی الان اغلب از چین و ویتنام وارد ایران میشه