2777
2789
دوستان سلااام! من یه پسر 15 ماهه دارم، با توجه به اینکه تابستونیای پارسال فرقشون باهم یکی دوماه بیشتر نیس، گفتم اینجا از همه چی درمورد نی نیامون صحبت کنیم... چون ما نی نی هامون تقریبا باهم دارن بزرگ میشن، این تاپیک میتونه خیلی مفید باشه، اگه باهم باشیم.

هرکی موافقه دستش بالا!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام صبح همگی به خیر و شادی من که صد در صد هستم نی نی من متولد شهریور 89 هستش .
میبینم رفیق قدیمی مریم خانم اینجاست . من دوستای تاپیک پارسالمو گم کردم همش دارم دنبالشون میگردم خدا کنه اینجا پیداشون کنم .
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
ای بابا مریم بانو توروخدا ناراحت نشو به خدا گرفتارم از تهران انتقالی گرفتم اومدم کرج - خونمونو عوض کردیم اسباب کشی داشتم امیرحسینم چند وقتی مریض بود به خدا تازه 4 روزه واسه امیر پرستار گرفتم یکم خیالم راحته میتونم سر کار بیام اینجا اونم وقتی ادارم تو خونه که امیر حسین جانانه حالمو میپرسه .
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
شوخی کردم ازی دلم خیلی برات تنگ شده بود
کلوپمون بعد تولد دسته جمعی 1 سالگی ترکید رسما خیلی کم میان بچه ها
منم غیر از نت
تو دنیای واقعی فقط با ازاده و غزاله و خاطره و شکوفه ارتباط دارم
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
دخمل منم 2 شهریوره برای چکاپ 14 ماهگی که بردمش وزنش 11800 بود قدشم 79 حرف می زنه البته فقط میگه دضا(رضا اسم باباش) / بابا/ تا تا (تاب تاب) تت تی( تا تی) ادو (الو عشق تلفنه) د د(بیرون رفتن) سولا(سهیلا مامانم)
میبینین تورو خدا اونوقت مریم یا مامان نمیگه البته فقط وقتی چیزی میخواد خیلی دیگه مصر باشه من بهش توجه نکنم میگه ماما
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
2810