2777
2789
عنوان

خانومای که دعا میکنید برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست

تو محله ی ما یه سیدخانوم هست به هرکی تخم مرغ میده بچه دار میشه.میگه خانوم رقیه شب عاشورا اومد به خوابم و یه سبد تخم مرغ داد بهم گفت هر کی بچه دار نمیشه از این بده بهش.یه سال واسه خواهرم برداشتم سال بعدش باردار بود رفت اونجا و تخم مرغ خرید داد.یه سال هم واسه خودم برداشتم بعدش زندگی دچار مشکل شد و قصد طلاق داشتم.تا سال بعدش ناخواسته باردار شدم و قدم بچم انقدر خوب بود که زندگیمونو زیر و رو کرد😀هر سال میرفتم حیف امسال بخاطر کرونا مراسم نداشتن☹

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا به حق ابا عبدالله حسین دامن همه منتظرای بچه رو سبز کن. من هم این شبها خیلی به درگاه خدا دعا کردم .خیلی امید دارم که خدا بخاطر امام حسین رومو زمین نزنه .برای هم دعا کنیم انشالله خدا به دل هممون نگاهی کنه

تو محله ی ما یه سیدخانوم هست به هرکی تخم مرغ میده بچه دار میشه.میگه خانوم رقیه شب عاشورا اومد به خوا ...

کجاست؟

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
آخی این سید خانوم کجا هستن؟

تهرانیم.واسه فامیلمون گرفتم اعتقاد نداشت حاجت نگرفت☹ تخم مرغ آبپز میدن باید نصفش کنی باهمسرت بخورید.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
تهرانیم.واسه فامیلمون گرفتم اعتقاد نداشت حاجت نگرفت☹ تخم مرغ آبپز میدن باید نصفش کنی باهمسرت بخورید.

ادرس دقیقش بهم میدی؟

بیشنر از ۲سال که بی دلیل باردار نمیشم

هر چی چله و دعا و زیارت هم هست انجام دادم

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
ادرس دقیقش بهم میدی؟ بیشنر از ۲سال که بی دلیل باردار نمیشم هر چی چله و دعا و زیارت هم هست انجام دا ...

الان نیست که🙁🙁بخاطر کرونا برگزار نشد.

فقط سالی یکبار هست؟

آره.یه شب از محرم مال حضرت قاسمه.اگر اشتباه نکنم شب پنجمه.خنچه ی عقد میبرن خونه سیدخانوم.اونجا تخم مرغ هم میدن.

2810