2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینطوری باشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 79 پست
کاش شوهر منم با مادرش همین طور راحت بود!دوست داره مادرشو اما ازش خیلی خجالت میکشه اون قدر که مادر شوهرم خیال میکنه بری سی حال و روزش اهمیت نداره!همیشه به شوهرم میگمم با مامانت حرف بزن و اون و یکم بیشتر تحویل بگیر!میگه خیلی دلم میخواد اما روم نمیشه!مثلا وقتی میهوایم به مادرشوهرم هدیه بدیم روش نمیشه!به زور باید بهش بگم بده به مامانت!
آیدا جون ........ شوهر من هم همینطوره.کلا تو هر جمعی که باشیم به من توجه نشون نمیده و هوامو نداره.مخصوصا اگر اون جمع فامیل من باشن که دیگه هیچی .کم محلی می کنه بهم.جوری که شاید خیلی ها فکر کنن ما با هم قهریم.

خیلی از این رفتارش عذاب می کشم.تازه توی خونه هم محبت زیادی ازش نمی بینم.یعنی اونطوری نیست که زیاد قربون صدقم بره و یا اینکه علاقشو به زبون بیاره.
همش احساس کمبود میکنم.
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی که میگین شوهرتون تو خونه خیلی خوبن و همش قربون صدقتون میرن میشه لطفا بگین این محبت در چه حدی هست؟؟؟یعنی چپ و راست تو خونه راه میرن و میگن دوست دارم عاشقتم قربونت برم فدات بشم و .........و همش ناز و نوازشتون میکنن و همش تو بغل اونایید؟

آخه من همیشه این موضوع برام سوال بوده که محبت آقایونی که میگن خیلی خوب و بامحبتن به خانوماشون چقدره و از هیچکسی از آشناها هم روم نمیشد بپرسم.خیلی دوست دارم بدونم........

حالا از شما خانومایی که میگین شوهرتون تو خونه همش قربون صدقتون میرم میخوام که این مساله رو برام روشن کنن . بگن محبت و قربون صدقه رفتن شوهرشون چطوری و چقدر هست تا من رفتار خودمون مقایسه کنم و بفهمم.
اگه اونطوری که من گفتم و فکر میکنم باشه من و شوهرم از خیلی چیزا عقبیم......

منتظر جوابتون هستم .......... آیدا جون شما که صاحب تاپیکی جواب بده لطفا و همچنین بقیه دوستان
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
شوهر منم تو خونه خیلی خوبه مخصوصا قبل بچه دار شدنمون خیلی تو خونه محبتش رو بهم نشون میداد قربون صدقه میرفت میبوسید همش تا من دو دقیقه میرفتم دنبال کارم میومد میگفت بیا پیشم اگه من چهرم یه کم تو هم بود زودی میپرسید چی شده و ..اما از وقتی نینی اومده خوبه. ها ولی مثل قبل نیست نمیدونم چرا منم خیلی غصم میشه ..جلوی دیگران هم کلا همسرم از اول اعتقادش این بود که خوب نیست جلو دیگران هی به هم محبت کنیم ولی من دوست داشتم جلو بقیه هم در حد متعارف بهم توجه کنه خیلی تلاش کردم اخرش موفق شدم ولی چه فایده از وقتی نینی اومده که کلا همه چی ریخته به هم منم زدم به بیخیالی دیگه...ولی دلم واسه اون روزا خیلی تنگ شده .