2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش اینطوری باشه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5213 بازدید | 79 پست
تازه یه چیز دیگه : من یه بنده خدایی رو می شناسم که خانومه وقتی تو جمع هست اینقدر آویزونه شوهرشه و اینقدر قربون صدقه ی شوهرش میره که آدم حالش بهم می خوره شوهره هم تقریبا جواب محبتهای اونو میده ولی دیگه خیلی لوسه تو جمع ولی تو زندگیشون که وارد میشی می بینی اصلا خوشبخت نیستن و کلی با هم مشکل دارن !
بخدا ما باید خداروشکر کنیم که لااقل خوشبختیم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر می کردم با اومدن نی نی حساسیتم کم میشه.کم که نشد هیچ به خاطر محبت زیاد شوهرم به دخترمون حساس تر هم شدم.نه این که به نی نی حسودیم بشه اما احساس نیاز بیشتری به محبت توی جمع دارم
ببین آیدا جون . من تو جمع . مخصوصا فامیل شوشو. ابراز محبت نمیکنم خیلی ولی مثلا یه بحثی رو شروع میکنم که میدونم برا شوشو جالبه و خنده دار هم هست . مثلا دو نفرمون که کنار هم میشینیم شروع میکنم به یادراوری صحنه فیلم کمدی یا خاطره خوبی که با هم داشتیم . بیشتر کمدی باید باشه . این باعث میشه چند دقیقه با هم بگیم بخندیم .
هم تو جمع صمیمیتمون مشخص میشه و هم احساس نیاز من به توجه برطرف میشه .
آخه من به شوشو گفتم باید چند دقیقه یه بار منو refresh کنی . وگرنه دپرس میشم
خوار نمودن هر آیین و نژادی به کوچک شدن خود ما خواهد انجامید(حکیم ارد بزرگ)
سلام بچه ها،
آیدا جون زیاد حساس نباش بچه ها راست میگن محبت زیادی توی جمع حسادت میاره،من و شوشو خیلی هم دیگه رو دوست داریم و الان بعد سه سال و نیم زندگی مثل روز اول هستیم،این رفتارمون هم توی جمع صمیمانه و با احترام بود هم توی خونه،اما الان یه چند وقته فهمیدم محبت زیاد بین ما که اونو از هیچ کس پنهان نمیکردیم،باعث حسودی خواهر شوهرام شده خیلی زیاد طوری که فقط وقتی تو جمع هستند سعی میکنن از ما بد بگن تا دلشونو به خوشبخت نبودن ما راضی کنن منم از این حسادتشون میترسم موندیم رفتارمنونو تغییر بدیم با نه!! تو هم به خوشبختی درونیتون ایمان داشته باش،اگه خوب باشین یه جور پشت سرتون حرفه اگه بد باشین یه جور شوهرم هم دلش از خواهراش سرد شده میگه فکر نمیکردم اینقدر حسود باشن رابطه شو با هاشون کمرنگ کرده تا ما کمتر از زندگیمون بدونن.
خدایا..تنهامون نزار...بلند میشیم به امید تو.
فکر کن ببین میتونی ازش استفاده منی.؟/؟؟؟
حتی وقتی یه موضوع جالب تو خونه یادم میاد . نگهش میدارم ( به سختی فراوان !!!!!) که رفتیم خونه مادر شوهرم . تو گوشش بگم و بخندیم
خوار نمودن هر آیین و نژادی به کوچک شدن خود ما خواهد انجامید(حکیم ارد بزرگ)
معلوم میشه تو دلشون از خوبی بین ما دارن آتیش میگیرن،و هر جا میشینن میگن این برادرای ما چقدر هوای زناشونو دارن، و من از این قضیه اصلا خوشحال نیستم چون چشم کسی نباید پی خوشبختی و شادی آدم باشه...
من تازه چند ماه عروسی کردم اما شوهرم هر دو سه شب یکبار باهام رابطه داره
و از طرفی هم خیلی تو خونه قربو صدقم نمیره
منم شدیدا احساس کمبود میکنم
باهاش صحبت کردم اما خیلی اثر نداره
آنا جون چون شروع زندگیتون هست تو سعی کن بهش محبت بیشتری بکنی تا یخشو آب کنی بعضی مردها اول زندگی تو شوک شرایط جدید هستند چون باید یه زندگی رو اداره کنن و ذهنشون درگیر این مسائل میشه،ضمنا تو به عملش نگاه کن شاید اون تو عمل بهت نشون میده دوست داره و زیاد بلد نیست زبونی بیان کنه سعی کن بعضی رفتارها رو تو بیاری تو زندگی،شوهرم منم تو خونواده شون رسم محبت زبونی زیاد نبود فقط تو رفتار نشون میدادن چقدر طرفو دوست دارن ولی من اینقدر محبتم رو زبون تو دوران عقد گفتم که شوهرم الان بهتر از من زبون میرزه و محبت میکنه حتی من پیشش کم میارم...
هی وای من ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! چه جلب !!
اتفاقا من هم دیروز با شوهرم قهر بودم به خاطر این رفتارش . چون مادر شوهرم خونمون بودن شوهرم جو گیر شده بود ... بهش گفتم چرا هر وقت اینارو می بینی غر غر کردنت شروع می شه الکی ایراد می گیری و حرف گوش نمی کنی اما همین که این بدبختها می رن شروع می کنی به قربون صدقه رفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب که چی ؟؟؟؟ بیچاره مادر شوهرم انقد ناراحت می شه .
2810