2777
2789
سلام دوستان میشه از تجربه wc رفتن بچه هاتون بگید،از کی کامل مستقل شدن، چجوری آموزش دادید ، مشکلی در این زمینه ندارید ؟؟ ممنون
دخترمن 3/5 ساله الان حدودا 1سال و 1 ماه هست که دستشویی رو میگه قبلش وقت اومدن میگفت من شب قبل خواب میبردمش یکبار هم برای نماز حدود4-5 صبح که بلندمیشدم بغلش میکردم بدون اینکه بیدارش کنم میبردمش دستشویی همونطوری در حالت خواب دستشویی میکرد در طول روز هم بعد غذا و یک ساعت بعد آب خوردنش میبردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی بچه ها از تجربه هاتون ، دختر من 1/5 سالگی جیشش رو میگفت و از 2 سالگی پی پی. از 3/5 سالگی اگه جیش داشته باشه خودش و میشوره ولی پی پی رو نمیدونم چجوری یادش بدم که مطمئن باشم تمیزه :(
پسر من سه سال و نیمه است خودش کامل دستشویی میره و خودش رو میشوره دستش رو صابون میزنه میاد بیرون ...بهش بگو اول خوب خوب به خودش آب بگیره بعد دست بکشه بیاد دیگه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!