2777
2789
عنوان

همونم که قبلا گفتم شوهرم به پدرم بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست
بابات به خاطر دخترش داده ولی دامادا نفهمن🙄اصلا داماد یه آدمیه که هر چی خوبی کنی به چشمش نمیاد وتوقع ...

دور از جون بعد از صد و بیست سال بابام چیزیش بشه میترسم سهم من و مامانمم بکشن بالا

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسال پیش که پول کم اوردبه مامانم گفت طلاهاتوقرض بده من برات هموناروبعدشش ماه میخرم الان که طلا گرون ...

ببین عزیزم خودت اشتباه کردی بابات ببخشه تو نباید میذاشتی اون کارو بکنه اون بنده خدا هم از خجالت این کارو کرده انصافا طلاهای مامانت و الان میتونید پس بدید

چرا گذاشتی اون ده تومن و پس نده

خودت باید جلوی روی بابات میگفتی نه 

به خدا بابای منم هروفت تو رودروایسی میخواد به ما حال بده جلوی روی شوهرم میگم اصلا حرفشم نزنید خیلی محکم و قاطع

به خدامامان خودش تاحالایه قرونم کمکمون نکردن تازه برام که واسه عروسیم ایینه شمعدون گرفتن پولشونداده بودن فردای عروسیم فروشنده اومدپولشوخواست مادرشوهرم گفت ندارم بدم به من چه انگشترموفروختم پول طرفودادم ولی کارای خانوادشونمیبینه 

یه غلطی کردم ولی ازاین به بعدازگشنگی هم بمیره نمیزارم بابام بهش پول بده اخلاق شوهرم خیلی خوبه ولی نمیدونم ایندفعه چرا اینجوری کردالبته خداازباعث وبانیش نگذره که مغزشوشستشومیدن سپردمش به شهیداین ماه

قهر لازم نیست قرض گرفته باید بده دیگه قهرش بی مورده

اگه میخوای خانم جذابی باشی،مثل یه ملکه رفتار کن.تو تاپیک هام از تجربه خودم و دیگران برای زیبایی و رسیدن به خودمون و روانشناسی مینویسم.میخوای ملکه ی خوشگل باشی به تاپیک هام سر بزن