طلای مامانم بانرخ امروز۳۰تومن میشدکه بابام٢۰تومن گرفت وده تومنشونخواست الان همسرم پول پدرموداده ولی یک هفته است که با من حرف نمیزنه خیلی ناراحتم چیکارکنم خانوادش هم فهمیدن که بامن قهره?
من فکر کنم استارتر خیلی به شوهرش رو داده چون از اینکه شوهرش پول و پس داده اونم نصفه نیمه تنش داره م ...
مامانش یه قرونم نمیده ازابروم میترسم چون تاحالانزاشتم کسی دعواموببینه ولی الان همه خانواده شوهرم فهمیدن به برادرشوهرم گفته باباش دیدطلا گر ون شده واسه همون پولشو خواسته داره تخریب شخصیت میکنه خانواده شوهرهم که همیشه دنبال اینن که حرف دربیارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
شوهرت بیخودی قهره ...وا حالا خوبه ۱۰ تومنش نگرفتن ...هرکی بود ۳۰ تومنش میگرف
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊