2777
2789
عنوان

همونم که قبلا گفتم شوهرم به پدرم بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 51 پست
من فکر کنم استارتر خیلی به شوهرش رو داده چون از اینکه شوهرش پول و پس داده اونم نصفه نیمه تنش داره م ...

مامانش یه قرونم نمیده ازابروم میترسم چون تاحالانزاشتم کسی دعواموببینه ولی الان همه خانواده شوهرم فهمیدن به برادرشوهرم گفته باباش دیدطلا گر ون شده واسه همون پولشو خواسته داره تخریب شخصیت میکنه خانواده شوهرهم که همیشه دنبال اینن که حرف دربیارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانش یه قرونم نمیده ازابروم میترسم چون تاحالانزاشتم کسی دعواموببینه ولی الان همه خانواده شوهرم فهم ...

بگن بفهمن دعوا کردن.بابات ومامانت چه گناه کردن عجبا 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
الان میگین چیکارکنم قهربرم خونه بابام?

قهر نرو ولی پول و از حلقومش بکش بیرون

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

به برادرشوهرت بگو بابات عرضه داشت به پسرش قرض میداد تا محتاج بابای من نباشه 

من به طور کاملا قاطع میگم نباید به داماد رو داد و کمک مالی کرد  حتی اگه تصور بشه بهترین مرد دن ...

دقیقا

نری قهر

بد میشه

محل سگ هم بهش نذار

خوش باش تو خونه

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

شوهرت بیخودی قهره ...وا حالا خوبه ۱۰ تومنش نگرفتن ...هرکی بود ۳۰ تومنش میگرف

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
شوهرت بیخودی قهره ...وا حالا خوبه ۱۰ تومنش نگرفتن ...هرکی بود ۳۰ تومنش میگرف

بحثه لیاقته .بعضیا بی لیاقتن خدا نصیب نکنه

قهر نرو ولی پول و از حلقومش بکش بیرون

چه جوری اخه مامانم اینانمیدونن دعواکردیم دلم واسه بابام میسوزه ولی تحمل رفتارشوهرمم ندارم تازه الانم میگه تاسوعا یه سربه مامانت بزن بیا خونه نمون درصورتی که قراربوددوسه روز بمونم خونشون