2777
2789

طلای مامانم بانرخ امروز۳۰تومن میشدکه بابام٢۰تومن گرفت وده تومنشونخواست الان همسرم پول پدرموداده ولی یک هفته است که با من حرف نمیزنه خیلی ناراحتم چیکارکنم خانوادش هم فهمیدن که بامن قهره?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدهي رو پرداخت كرد تازه پدرت ١٠ تومنم گذشت كرده همسرت الان ناراحته ! 

عجبا

مثل شوهر من ك از مامانمو برادرم پول قرض ميگيره موقع پرداخت جونش در مياد

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
رو چه حساب ناراحته همسرت؟ اگه اون طلا دست مادرت بود و امروز میخواست بفروشم سی تومن پولش بود پدرتم ...

من فکر کنم استارتر خیلی به شوهرش رو داده

چون از اینکه شوهرش پول و پس داده اونم نصفه نیمه تنش داره میلرزه چقدرم تدسیده خونواده شوهرش فهمیدن

خب میرفت شوهرش از مامان خودش میگرفت

چه رویی دارن ملت

دقیقاانتظارداشت بابام بگه نمیخوام ولی بابام واقعابه پولش نیازداشت وهمین طورهمسرم تقریبابه خاطراون پول نزدیک ٦۰۰میلیون سودکرده ولی نمیدونم چه مرگشه که بامن قهرکرده میگه این ده تومن تااخرعمرسرم منت شددرصورتی که بابام اصلا به روش نمیاره میگم ناراحتی ده تومن هم بده میگه تودوجانبه کارمیکنی طرف خانوادت

من اگه ان شوهرم بود یه دقیقه هم باهاش نمیموندم چون از ادم نمک نشنا ودروغگو توشم نمیاد وهمه کاری ازش برمیاد 

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
من فکر کنم استارتر خیلی به شوهرش رو داده چون از اینکه شوهرش پول و پس داده اونم نصفه نیمه تنش داره م ...

شوهرش تحفه ای هم بود خوب بود

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
همون اگه جای استارتر بودم حقشو کف دستش میداشتم نامرد

استارتر ترسوعه😁😆

استارتر ترسوعه😁😆

متاسفانه

ما زنها فکر میکنیم اگه با سیاست حقمونو بگیریم تو همچین مواقعی طلاقمون میدن یا زندگیمون جهنم میخواد بشه

ولی میشه‌ جسور بود و زندگی شیرینی هم داشته باشیم اگه بخوایم!