2777
2789

راهی برای درمانش دارین؟درمان خونگی.

باردارم هستم نمیتونم دارو بخورم

ته گلوم میسوزه انگار مواد مذاب ریختن😭

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍

آب نمک قر قر کن

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمنوش عسلو دارچین درس کن بخور

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

آب نمک قبل خواب قرقره کن پشتشم هیچی نخور حتی اب

صبح خوب خوب میشی

شربت ابلیموهم بخور

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
شاید کرونا گرفتی..... نمیدونم خووووو یه تست بده، ضرر نداره که، چون بارداری میگم 

هفته پیش تستcrpوesrدادم مشکوک نبود☹

هفته پیش تستcrpوesrدادم مشکوک نبود☹

آهاااا 

لیمو و عسل بخور، آب‌جوش عسل هم خوبه بخوری 

ایشالا سریعتر خودت و کوچولوت بهبود پیدا کنید 😘😉

Le terre est un livre et nous chaque mot dans l'histoire de la vie 😍📙📙
آهاااا  لیمو و عسل بخور، آب‌جوش عسل هم خوبه بخوری  ایشالا سریعتر خودت و کوچولوت بهبود پی ...

قربونت برم مهربون ممنون.ان شاءالله

سوزش گلونیست رفلاکس معدس که احساس میکنی گلوت میسوزه منم توبارداری اینجوری بودم رانیتیدین برام تجویزک ...

اره اره .خودمم حس میکنم ازمعدمه.میتونم رانیتیدین بخورم؟قرصشو خوردی؟