2777
2789

من دخترم داره میره کلاس نهم میخاستم درمورد هدایت تحصیلی ازتون بپرسم و سوال دومم اینه که رشته ی تجربی خوبه به نظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربی بودم

باید بچه درسخون باشه

علاقه داشته باشه

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

رشته تجربی کنکور سختی داره اگه ر خون و میدونه که واسه کنکور میتونه خوب بخونه بره تجربی اگه نه که رشته دیگه اما درکل تجربی بنظر م خوب نیس زیاد

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

تجربی اینده نداره من تجربی بودم ولی در نهایت اومدم دانشگاه زیر رشته انسانی 

همه شغل های خوب الان که اینده دارن تو انسانیه 

همه هم دانشگاهیام هم اکثرا دبیرستان تجربی خوندن 

هدایت تحصیلیشون چجوریه والا ماله ما این مسخره بازیارو نداشت😑

😁😂

دخترخانومتون باید نمره رشته ای که دوست داره رو بیاره

بعدش خودش میتونه رشته هارو انتخاب کنه،مشاور و معلم اون درس هم به دخترخانومتون نمره میدن

اگه حداقل مجموع امتیازهارو بیارن،میتونن رشته ای که دوست دارن رو برن...

متوجه شدین😁

اگه میخواین بیشتر توضیح بدم

مامان آراد و ماهان😍
درس خونه تا حالا که معدلش زیر ۱۹ نیومده

من با معدل 19 شصت نرفتم چون میدونم نمیکشیدم سخته .معدلمم تاحالا زیر نوزده نبوده سال هشتمم 19 92 بود

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....