2777
2789
عنوان

@@@@یه لحظه بیاین کارای دو قلوهامو ببینید@@@@

| مشاهده متن کامل بحث + 44170 بازدید | 357 پست
وقتی نه ماه بودند نصفه نیمه راه میرفتن و از 11ماهگی با سرعت برق میدویدند
دیروز علی یه کلید پیدا کرده بود به زور داشت میکرد تو پیریز برق
خدایا مرا به بزرگی نعمت هایی که داده ای آگاه کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم ارامشم را بر هم نزند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارهاشون شبیه هم نیست یکی شیطون و بی پروا ست یکی شونم کله شق و زور زیاده
مدام دعوا دارند یکی شون بیشتر مو میکشه و اون یکی گاز میگیره به خاطر همین کچلشون کردیم
خدایا مرا به بزرگی نعمت هایی که داده ای آگاه کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم ارامشم را بر هم نزند.
نازلی جون اره عزیزم هم هزینه خودشون زیاده هم هزینه خرابکاریاشون
نه همسرم کارمند نیست
وای عزیزم خیلی‌ خوردنی‌ هستن پسرات من یه دوست دارم که ۲تا پسر دوقلو داره تعریف میکرد واسشون جوجه خرید بود جوجه یکیشون میمیره اونی‌ که جوجش مرده بده اون یکی‌ رو مجبور کرده که تو هم باید جوجتو خاک کنی‌ و این چنین بود که جوجه بد بدبختو زنده زنده چالش کرده بودن وقتی‌ دوستم رسیده بود دیگه کار از کار گذشته بوده
دخترم 1سال از با هم بودنمان گذشت با تو شکوفه‌‌های بهاری را دیدیم با تو گرمای تابستان را چشیدیم با تو پا با روی برگهای پأییزی گذاشتیم یلدا را با تو جشن میگیریم و با هم در انتظار دانه‌های ریز برف در زمستان هستیم این فصلها با تو چه قدر زیباترن
اینم گوشه ای از دردسر حمام کردنشون!!!!یعنی باید موشو گربه بازی کنیم با این تفاوت که دوتاموش داریم ویه گربه ی بد بخت!!!!
آپلود عکس

2810