2777
2789
این کارا رو نکن دست تو طبیعت خدا نبر تروخدا این همه مشکلات زنانه و نازایی زیاد شده چکارش داری این همه آدم سن کم پریود شدن چی شد؟؟؟ بعدشم به قول شادی تو چرا اینطوری برخورد کردی در مقابل پریود؟ چرا گریه کردی؟ اتفاقا باید با ذوق این موضوع رو بهش میگفتی بهش میگفتی این نشانه بزرگ شدن و خانم شدنشه نه گریه چرا دخترتو ضعیف بار میاری تروخدا در مقام مادر این کارا رو با بچتون نکنین
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
عزیزم به نظر من استفاده کن خواهرزاده منم استفده می کرد مشکل نداشت گناه داره بچه 11 ساله بزار قدش بلندتر شه حداقل 165 مطمئن باش خود دخترت تا اخر عمر دعات میکنه من خودم 152 قدمه خیلی اذیت میشم ادم یه ذره که چاق شه قشنگ تو دیده هم چقد خواستگار به خاطر همین قد کوتاش از دست مده حتما یه میله بارفیکس بخر همین که ازش اویزونم بشه خیلی تاثیر داره حتی الامکان کلاس بسکتبال بفرست فقط امیدت به امپول خالی نباشه به تغذیه اشم برس مخصوصا لبنیات
میشه برای شادی روح خواهرم یک صلوات بفرستید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم این کار ونکن منم تو 11 سالگی پریود شدم با قد 155 الان قدم 168یعنی یشتر از 10 سانت بعد پریود رشد کردم قد اون موقعم از پرونده رشد یا سلامتی که مدرسه تشکیل داده بود دیدم که 155 این داروها ممکن نیست چه عوارضی داشته باشه علم هر دفعه یه چیز جدید میگه من بودم این کار و نمیکردم حتی اگه بچه ام قد نکشه یا زود باشه برای خانوم شدن ممکن لطمه هایی بزنه که بعدا خودم و سرزنش کنم که چرا کاری که لازم نبود و انجام دادم
لی لی پوت ادم بعضی وقتا هم به خاطر بلندی قدش خواستگار ازدست میده مثلا من چندین خواستگار با موقعیت عالی رو به خاطر همین بلند قدیم از دست دادم یکیش گفت حیف شما که اینقدر قدتون بلنده البته من از قدبلندی خوشم میاد و عمدا کف پاشنه دار می پوشیدم تا بلند تر هم دیده بشم فکر کنید قدر یک و هفتادوسه و کفش معمولا پنج یا ده سانتی می پوشیدم وازبالا به خواستگار کوتاه قدم نگاه می کردم که از قضا موقعیت عالی هم داشت
تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی. 
11سالگی زوده برای بلوغ به نظر من البته من خودمم 11ساله بودم بعدهم دیگه قدم رشد نکرد الان 161 155 به نظرم کمه منرجای شما بودم حتمااااااااااااااااا آمبول رو میزدم قد بلند برای دختر ها نعمت بزرگیه زیبایی میاره براش
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
من چه عقب مونده ای بودم تابستون سوم دبیرستان پری شدم بس که کلم تو ورزش و شیطنت بود ماهمواره هم نداشتیم بابام و مامانم کنار هم نمیخوابیدن قدم الان 172 هستش من خیلی عقب مونده بودم تو مسائل جنسی استارتر محترم یعنی چی گریه کردی این عذاب وجدان چیه به بچه ات دادی یعنی چی من دخترم میره تو کاسه توالت جدیدا دستشویی میکنه تو 5 سال کلی خوشحال میشم میگم خانم شدی جشن کاسه توالت میگم براش خخخخخخخخخخخخخ دخترت که ماشاا.. خانم شده
منم دقیقا ۱۱ سالگی پریود شدم قدم هم تقریبا دیگه رشد نکرد قدم تقریبا ۱۵۴ هست خیلیییییییییییییی ناراحتم بخاطر کوتاهی قدم یه عمره که حسرت می کشم من دیر رفتم دکتر غدد زمانی که رفتم ام ار ای گرفت ازم گفت صفحات رشد استخوانیت بسته شده اگه منم می دونستم که با هورمون میشه کنترل کرد حتما اینکارو می کردم
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍