2777
2789
هستی جون منم فکرمیکردم به دونستن مسایل زنونه ربط داره
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
آخی هنوز کوچولو هست که...پسر منم مرداد 84 هست اذیت میشه از الان پریود
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سر گل جون منم بیشتر از قدش نگران اذیت شدن خودشم چون دخترم اخلاقشم خیلی بچه گونه ست
حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
بله بهار سیز دو تا امپول داشت یکی هر ماه یکی هر روز مثل انسولسن بود ما خانوادگی زن و مرد خیلی کوتاییم طرف پدرم مردا نهایت ١٦٦ طرف مادرم هم نهایت ١٦٢ دکتر با ازمایشهایی منعددی که انجتم داد گفت قدش بین ١٦ تا ١٦٣ میشه و خودش تصکیم گرفت امپول بزنه از سن ١٣ سالگی شروع کرد تا ١٦ الان هم قدش ١.٧٧
مادری جون یهسوال دیگه هم دارم دختر اولت که بلوغ زودرس داشت الان قدش چنده
منم اذیت نمیشم ولی دخترم بچه ست نمیتونه خودشو جمع کنه تمیز کنه
بنظر منکه امپولارو بزن بزار دیر پریود بشه و قدش رشد کنه.نسل جدید دخترا همه بلند و کشیده ان.یازده سالم خیلی زوده.خواهرزده منم پسره دکتر غددش امپول داده واسه قدش اونم میزنه
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
حالا اومدیمو آمپول رو زدی واسه قدش بعدش واسش نازایی یا خدای نکرده یه بیماری دیگه پیش بیاره چی؟ این کارا چیه آخه خواهر گلم؟؟؟ من خودم اون تابستونی که قرار بود برم دوم راهنمایی پریود شدم.قدمم اون موقع خیلی کوتاه بود اما خیلی هم خوب قدم بلند شد.الانم 167 هستم که نرماله.اصلا اهل ورزش نبودم که بگم اون تاثیر داشته.فقط استفاده از لبنیات تو خانوادمون زیاده.(نمیدونم تاثیر داره یا نه)
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
انشاءالله که بختش بلند باشه و خوش شانس. بقیه چیزا افسانست. خیلیم رو قدش حساسی بزار بره کلاس بسکتبال. والیبال رو قد خانوما تاثیر زیادی نداره اما بسکتبال خیلی موثره./ (من در آوردی نیستا.تو مجله خوندم) دختر خواهر شوهرم چهارم دبستان پریود شد.الان که میخواد بره هفتم قدش 160 شده. یه عالمه فرق کرده.شاید بعد از بلوغ قدزیاد رشد نکنه اما متوقف نمیشه.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
دخترت بغض کرد تو گریه کردی؟؟!!! این کارا چیه تو رو خداااا خب با یه همچین ذهنیتی این بچه چطور سالهای سال پریود و تغییرات زنانگی رو تحمل کنه؟!جای این کارا براش هدیه بخر بهش تبریک بگو و راهنماییش کن عزیزم!
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
2810