2777
2789
یکی میگه بخر یکی میگه نخر براش اینقده کادو بیارن حالا اومدیم کسی برا پسرم اسباببازی نیاورد من چه کار کنم؟
ممنونتم به خاطر همه نگاهات خداجونم خیییییییییییلیییییییییییی دوست دارم خداجونم به خاطر همسر وفادارم به خاطر امیرعلی پسر خوشگلو نازم به خاطر همه همه زندگیم خداجونم تورو دارم غمی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها برم مغازه بگم حلقه هوش میده بهم ؟آخه من اصلا تجربه ندارم واقعا نمیدونم چی باید بگیرم آیا تو اسباب بازی هم باید دنبال مارک خاصی باشم هیچی نمیدونم برا نوزاد چه اسباب بازی مناسبه ؟هیچی نمیدونم راهنماییم کنید مامانیا
ممنونتم به خاطر همه نگاهات خداجونم خیییییییییییلیییییییییییی دوست دارم خداجونم به خاطر همسر وفادارم به خاطر امیرعلی پسر خوشگلو نازم به خاطر همه همه زندگیم خداجونم تورو دارم غمی ندارم
نی نیت هنوز دنیا نیومده؟ به نظرم عجله نکن واسه خرید بمون به وقتش ببین چه اسباب بازی مناسبشه چرا میخوای از الان چیزایی بگیری که ممکنه ازش استفاده نکنی
پسرم خوشبختیمون با تولدت کامل شد. خدایا روزگار تا همیشه بر وفق مراد پسرم باشه