2777
2789
نام برج. افرینش اطلاعات برج: دارای فصای سبز جهت بازی کودکان و پیاده روی و ابنما & دارای لابی مجلل شامل دو دست مبلمان و تلویزیون 46 اینچ و اکواریوم تزیینی ماهی و اسانسور حمل کالسکه و ویلچر از لابی به حیاط& دارای 3اسانسور نفربر و 1 اسانسور باربر& تمام طبقات و اسانسورها مجهز به دوربین مدار بسته& شوتینگ زباله & انتن مرکزی& درب ریموت و ایفون تصویری& سالن اجتماعات& مشاعات بسار شیک کف سنگ دیوارها چوب کار شده اطلاعات واحد : متراز:78متر تعداد خواب :2 اشپزخانه: اپن ام دی اف اتریش و به جای کاشی از سنگ انتیک در اشپزخانه استفاده شده سالن : دیوار و سقف های کاذب کاعذ دیواری شده و یک عدد جا کفشی بزرگ ایینهدار ست با کابینت اشپزخانه جلوی درب تعبیه شده ویک ستون در سالن با سنگ انتیک تزیین شده بالکن : 4 متر نورگیر بدون مشرف ودارای یک کمد دیواری ساخته شده طبقه بندی شده جهت انبار در داخل منزل کلا یک متر فصای پرت در این واحد وجود ندارد و همه 78 متر مفید میباشد سرویسها کابینتی می باشد هر اتاق 12 متر می باشد واحد دارای 1 پارکینگ و 1 انباری می باشد شماره تماس :09125495423
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.