2777
2789
عنوان

اینو می‌خوام برای بیمارستان نی نی بخرم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 62 پست
من چیزی نبردم واسه اش. چون لباس میدن. وتااخرین لحظه باید لباس بیمارستان تنش باشه.  من امدم خونه ...

اها گفتم شایدم بیمارستان لباس تنش کنن.ممنونم ک جواب دادین

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها گفتم شایدم بیمارستان لباس تنش کنن.ممنونم ک جواب دادین

سایزصفر فقط واسه هفته اول. سایز1هم تقریبا15روز. اما بقیه سایزها اوکی هست چندتاباشه.   نی نی به طرز عجیبی رشدش بالاست توی اون روزها. مثلا سایزصفر 3،4تا داشته باشه به کار نمیاد اصلا حیف میشه.    من چون 2تا بچه دارم میگم 

منم بچه م اسفندیه به امید خدا  

ای جانمان ان شاءالله ب امید خداب سلامتی و صحیحوسالم و بی دردسر،تو ماه تولد من.😊😃،نی نی من یک ماه زودتر ان شاءالله ب امیدخدا

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰