2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
یلدا جون علاوه بر فرنی از هر روزی که شروع کردی یه قاشق حریره بده بعد همینطور یه قاشق یه قاشق زیاد کن
منظورم اینه که فرنی سر جای خودشه در روز هم فرنی بده هم حریره از هفته بعد که سوپ شروع میشه باز فرنی و حریره هست +یه قاشق سوپ
اریانا جون به نظر من از کم تحرکی کوچولوت نیست احتمالا جذب بدنش میشه میره به گوشتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستان ولی من هنوز نگرانشم چون با وجود دادن هر روز 2 قاشق روغن زیتون هنوز پیپی نکرده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=777159
ببینین ضرر نمی کنین
کفش مارکدار سایز 37.5-38 انگلیس ( سایزش استاندارد هست )
پاخورش خیلی شیکه
لباسای در حد نو و نو
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=784979&PostID=30752364#30752364
مواد غذایی که ممکن است در شیرخوار زیر یک سال ایجاد حساسیت کنند:
• شیر گاو (در تهیه فرنی، جوشاندن شیر مقدار مواد آلرژن موجود در شیر را کمتر می کند)
• سفیده تخم مرغ
• انواع توت، کیوی، آلبالو، گیلاس و خربزه
• بادام زمینی
مواد غذایی که در دوره شیرخواری مجاز نیست و ممکن است باعث خفگی شیرخوار شود:
• دانه کشمش و دانه انگور، ذرت، آجیل، تکه های سفت و خام سبزی ها مثل هویج،

تکه های گوشت
مواد غذایی که ممکن است مشکلات دیگری ایجاد نمایند:
• قهوه یا چای پررنگ: سبب بی قراری کودک می شود.
• عسل: باعث مسمومیت می شود (بوتولیسم) ولی استفاده از عسل پاستوریزه اشکالی ندارد.
به طور کلی تا پیش از پایان یک سالگی مصرف مواد زیر برای کودک توصیه نمی شود:
عسل غیر پاستوریزه، شیر پاستوریزه، پنیر، سفیده تخم مرغ، شکلات، میگو، فلفل و ادویه جات، ترشی ها، نمک، نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی، از میوه ها خربزه، کیوی، انواع توت (توت سفید، توت فرنگی، شاه توت، تمشک)، آلبالو، گیلاس، از حبوبات لپه و نخود، از گروه سبزی ها اسفناج و کلم.
در تهیه غذای کمکی، ارجحیت با غذای خانگی است یا غذای کمکی تجاری؟
غذای کمکی خانگی که در خانه تهیه می شود بر آنچه که به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد زیرا اگر چه غذاهای کمکی تجاری مزایایی دارند از جمله:
• تا زمانی که در قوطی باز نشده است تمیز و بهداشتی هستند.
• تهیه کردنشان آسان است.
• بیشتر کودکان طعم آنها را دوست دارند.
• بعضی از آنها نیز مخلوط بسیار خوبی از مواد مغذی هستند.
ولی مضراتی نیز دارند که به آنها اشاره می شود:
• گران هستند.
• اکثر اوقات برای نگهداری آنها موادی اضافه می کنند که برای شیر خوار مناسب نیست.

مصییییییییی هوراااااااااااااا یعنی آره موافق

رادوین که حریره اینا نخورد اصلا بدش میاد سوپ هم با مرغ درست میکنم یکی دو بارم با ماهیچه خاله ام گفت دکترای امریکا معتقدن که تا 1 سالگی نباید به بچه گوشت قرمز داد ولی آخه با مرغ یییییییی دلم واسه بچه ام میسوزه گاهی قاطیشم هویج و سیب زمینی و به و برنج و عدس تا این هفته ریختم و با گوشت کوب برقی خوردش میکنم میخوره
شیرم که ممنوعه به همین علت سرلاک هم نمیتونه بخوره کلی حالم گرفته شدا اگر سرلاک میشد بخوره مادر پسر با هم میخوردیمممممم ههههههههههههههههه

سیبم میذارم داخل میوه خوریش میدم دستش با ولع میمکدش

مامان شادی من ارد برنج رو خودم درست می کنم
برنج رو خیس می دم بعد از این که خیس خورد آبکش می کنم ابش که رفت با اسیاب برقی اردش می کنم اگر هم باز نم داشت روی پارچه سفید تو سایه خشکش می کنم دوباره بعد از این که خشکش کردم اگه نیاز بود بازم اسیابش می کنم
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......
شرایط غذای تکمیلی

غذای تکمیلی باید:

* در حجم کم دارای انرژی کافی بوده و از نظر کیفی از ترکیب متعادل مواد مغذی و ریز مغذی ها نظیر پروتئین ، کلسیم ، ویتامین ها و املاح برخوردار باشد .
* در شروع نسبتا رقیق (کمی غلیظ تر از شیر مادر ) باشد و به تدریج بر غلظت آن افزوده شود.
* نرم بوده و هضم آن آسان باشد . از یک قاشق مربا خوری شروع شده و کم کم بر مقدار آن افزوده شود.
* تازه و پاکیزه تهیه و با رعایت کامل اصول بهداشتی نگهداری شود.
* کاملا پخته شده وبعد از خنک شدن مصرف شود.
* فقط به اندازه مصرف 24 ساعت پخته شود و در یخچال نگهداری گردد . اگر در حجم بیشتری تهیه شده است ، مقدار اضافی بلافاصله به صورت وعده های جداگانه در فریزر قرار داده شود.
مشکلات ناشی از شروع نکردن غذای کمکی در پایان 6 ماهگی
* ممکن است از ماه هفتم به بعد شیر مادر به تنهایی برای تامین رشد شیرخوار کافی نباشد.
* عدم آشنایی تدریجی با قوام ، مزه و نحوه جویدن غذاهای کمکی از ماه هفتم به بعد ممکن است موجب بی میلی کودک نسبت به مواد غذایی گردد.
وعده های غذای کمکی با توجه به سن شیر خوار

تعداد وعده های کمکی با توجه به سن شیر خوار به شرح زیر توصیه می شود :

سن کودک
تعداد وعده

7-6 ماهگی
4-3 وعده در روز

9-8 ماهگی
5- 4 وعده در روز

10 ماهگی به بعد
5 وعده در روز

از پایان 12 ماهگی کودک باید به تدریج از غذای سفره خانواده تغذیه کند .

اینکه باید از یه قاشق مرباخوری شروع کنیم رو دکتر اوینا رد کرد‏!کفت هرقدر دوس داره بده بخوره حجمش مهم نیست‏!فقط هر 5تا 6روز غذای جدید بده تا اکه حساسیت داشت بفهمی
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
شادی بعضی نی نیا زودتر اماده میشه معدشون واسه غذای کمکی؛اوینا از وقتی بهش کمکی میدم شیرخوردنش کم نشده که زیادترم شده؛من با شیره بادوم شروع کردم
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
2810