2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
آخ جون خوب شد آمدی سپیده
من همیشه میمونم که به آراد چی بدم ، از این لیستاتون استفاده میکنم و به به خوش مزه به پسملی میدم هوراااااااا
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا تو رو خدا یه راه کار به من بدید.......مهدیار هیچی نمیخوره.......به زور روزی یه وعده اونم یا سرلاک یا 3،4 تا قاشق برنج......فقط شیر میخوره.......میترسم معدش جمع بشه به کللللللل.
چی کارش کنم؟ میخوام حساسیت نشون ندم.....اصلآ اصرارش نمیکنم و به زور بهش نمیدم اما اصلآ اشتها نداره
مهسا جون دختر منم همینطور بود از موقعی که میزارم مش رو صندلی غذاش خیلی عالی میخوره یعنی قبلا بزور 2 وعده 3 قاشق میخورد الان 4 وعده میخوره هر سری 20-30 قاشقر البته گاهی هم میل نداره کمتر میخوره-باید ببینی تو چه شرایطی بهتر هر بچه ای فرق داره میخوره براش سی دی مورد علاقشو بزار یا بازی که دوس داره
دیروز اوینا

صبحونه:کورن فلکس+شیر
میان وعده نمیدم چون دیر بیدار میشه
ناهار:کته ماهیچه
عصرونه:موز که نخورد فقط مالید به خودش ومن و چوب شور و بیسکوییت
شام:مرغ پخته +ماست نعنا

شیر هم تا دلت بخواد:))))
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
مهسا جون آراد هم خوب غذا نمیخورد البته الان هم عالی نیست ولی نسبت به گذشته خیلی بهتره . من میذارمش تو صندلی غذاش براش سی دی بیبی انیشتن رو هم میزارم حسابی حواسش میره به تلویزیون و خیلی بهتر غذا میخوره . امتحان کن ایشالا درست میشه
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
ممنون زاهده فرداشب میدرستم براش :‏*‏ ؛کورن فلکس مال نستله است فقط با شیر مخلوط و نرم میشه واسه صبحونه است؛تو فروشگاههای بزرگ هست ببخشید اگه بد توضیح دادم :‏(‏
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
مرسی دوست جونا
من هم عاشق همتون هستم

دیروز شایلی را بردم دکتر و برنامه غذایی یک سالگی داد

توی برنامه غذایی نوشته مثلا شام نون و کوکو سبزی؟؟؟؟ خوب خفه میشه شایلی :)

گفت بعد از یک سالگی شیر پاستوریزه پر چرب باید داد

من هم دیشب به شایلی قبل از خواب 100 سی سی دادم که 6 تاشو با میل خورد و 40 تاشو با قطره چکون !!! در عوض خوابید تا خود صبح

راستی گفت دیگه شیر خشک ندم

بستنی 2 بار در هفته به عنوان میان وعده مجازه

لیست میان وعده های عصر دکی جون :

2 عدد خرما + یک نکه نان ( ترجیحا نان به دست خود کودک داده بشه تا یاد بگیره خودش غذا بخوره )

سیب زمینی و هویج پخته شده ( ترجیحا بشقاب را جلوی خود کودک قرار دهید تا خودش بخورد)

یک پیاله شله زرد

یک نعلبکی حلوا

مغزیجات پودر شده با کمی ماست

2 عدد بیسکوییت با یک استکان شیر پاستوریزه

یک فنجان بستنی پاستوریزه

خب دیگه اینم مان وعده عصر واسه 7 روز هفتتون که هی نگین نمیدونم چی بدم ! دست دکی درد نکنه

توی لست های غذایی قبل نوشته بود نوزاد یا شیر خوار توی این لیست نوشته " کودک " !!!!

بچه هامون بزرگ شدن

کودک شدن !!!

میان وعده صبح :

یک فنجان آب میوه با چند عدد پسته یا بادام پودر شده

یک سیب یا پرتغال یا هر میوه فصل دیگر

یک تکه نان

یک عدد بیسکوییت

میان وعده صبحانه باید کم حجم باشد