2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست
مریناز جون میکس کردن فقط مال ماه اول خوردن نینی از ماه 8 اصلا نباید میکس میکردی فقط با کوشکوب دستی باید لهش میکردی تا نرم بشه دکتر دخترم گفت اگه الان عادت نکنه به جویدن بعدا به مشکل میخوره و نمیتونه غدای خانواده رو بخوره-منم از 5-6 ماهگی میوه و نون دستش میدادم و خودش میخورد اینکه میگم میخورد بیشتر بازی وتمرین جویدن بود الان که اصلا غذای میکس شده دوست نداره فقط غذای خودمونو که با قاشق لهش میکنم میخوره
سعی کن دیگه میکس نکنی وحتما خوراکیو دست خودشم بده بخوره چیزایی که کثیف کاری زیادنداره مثل خیار و نون وبیسکوییتو..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سولماز جون دختر منم اصلا صبحانه نمیخوره به دکترش گفتم گفت احتمالا صبح چون دیر بلند میشه اینطوره 11 بلند میشه تا 2 ساعت فقط شیر میخوره بعدشم که میخوابه و بیدار شد ناهار اونم در حد همون 5-6 قاشق

برای بچه 1 ساله دکتر گفت در طول روز 3 وعده کافیه ولی شبم باید بخوره یعنی تو خواب بهش شیر دادی ونمیخوره؟
من وقتی از غذای خودمون میدم با آب خورشت نرمش میکنم
ولی دیگه هیچی رو میکس نمیکنم

صبحونه تخم مرغ رو خوب میخوره-بعضی روزا املت درست میکنم براش-فرنی و خامه خیلی دوست داره

حلوای صبحانه هم میدم

کلا من همه چی میدم دیگه

کوکو سبزی خیلی دوست داره-ماکارونی که عاااااااشقشه

آش میخوره-

تازگیا چون روزا طولانی شدن عصرونه که میدم دیگه میلی برا شام نداره

3-4 روز شام نخورده خوابید
آراز منم بلد نیست با قاشق بخوره-البته کمکش میکنم یاد بگیره-قاشق رو پر میکنم میدم دستش و منم دستشو میبرم سمت دهنش

ماکارونی رو با دست میخوره-چوب شور با دست میخوره-نون میخوره-

میوه هارو میدم دستش میخوره

مرغ رو ریز میکنم میریزم تو بشقابش یکی یکی برمیداره میزاره تو دهنش

مانلی جون جدیدا شبا نمیخوره شیر من بیدار میشم بهش بدم دو تا میک میزنه الکی بعد روش و میکنه اونور
اخه نیکا صبح شیرم نمیخوره
کلا این بچه با خوردن مشکل داره
چوب شور بهش میدم قشنگ گاز میزنه و تو دهنش له میکنه به مرحله قورت دادن که میرسه میده بیرون ..... اای حرص میخورم من...
من که دیگه داره گریه ام می گیره اریا 1 هفته هست هیچی نمی خوره دارم دیونه میشم
تخم مرغ رو که اصلا نمی خوره
کته - سوپ - ابگوشت هیچی نمی خوره
فقط دوست داره همش ماست بخوره به سری لاک نمی دونم چکار کنم کمکممممممممممممممم کنید
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......
سلام سلماز جون
عزیزم اینقدر خودتو برای خوردن نیکا حرص و جوش نده
انشالله خوب میشه
و زیاد بهش سخت نگیر
یه مدت خودتو به بیخالی رها کن ببین بهتر میشه
اخه دوست منم دخترش اینجوری بود
وقتی اینکارو کرد خودش میل به غذا نشون داد
مثلا جلوی اون مرتب بستنی و میوه و غذا میخورد اما اصلا بهش نمیگفت ببا بخور

تنش سالم باشه خداروشکر کن
شیر که میخوره مرتب؟
انشالله زودتر غذا خوردنش خوب بشه و تو خرص نخوری
و خدایی که در این نزدیکیست....
مهدیار وقتی دندون در آورد پشتش 20 روز اسهال شد و هیچی نمیخورد......انگار بدنش عادت کرده........خیلی کم غذا و بد خوراک شده........نه وزن میگیره نه قد میکشه دارم روانی میشممممممم......دکتر براش کلی آزمایش نوشته گفت شاید عفونت یا انگل داره که نمیخوره و اگرم میخوره وزن نمیگیره.........