2777
2789
عنوان

چااااااقم😭😭😭😭😭

283 بازدید | 23 پست

قد ۱۷۵ وزن ۸۰

حالم خیلی بده

۳ روزه ۱ ساعت میرم پیاده روی و رژیمم

اعتماد به نفسم کم شده 😢

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قدم 165 وزنم 76😒🤦‍♀️

دو روزه کالری شماری میکنم و حلقه و طناب میزنم امیدوارم. بتونم کم کنم 

کلا آدم بی اراده ایم😑😑

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
من قدم 165 وزنم 76😒🤦‍♀️ دو روزه کالری شماری میکنم و حلقه و طناب میزنم امیدوارم. بتونم کم کنم  ...

ن خیلی خوب میتونییی کم کنی

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
ن خیلی خوب میتونییی کم کنی

چجوری کم کردی تو 

پروفایلم خودمَم😊این کاربری ماله دو نفره منو اجیم ...دستتون درد نکنه بخاطر تهمتایی که زدید به ما😑اجیم ک دلش نشکست چون اصن براش مهم نیس ولی من از کارم پشیمون شدم ک گوشیمو دادم بهش ...حس میکنم کاربریم خراب شد...خودش میخاد عضو اینجا گوشی هوشمند نداره دوستان ..اگ راه حلی دارید حتما بهم بگید ابجیپ سالی ۲ بار اونم با امپول پریود میشه ..ای وی اف کرد ۲ بار ولی نشد..تخمکاش خوبه ولی رحمش پس میزنه ...ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید آدما رو ..این جا مجازیه ولی دل ها واقعی...قبول دارم دروغ زیاده ولی ما اهلش نیستیم.....خوش باشید👪👨‍👩‍👧