2777
2789
عنوان

کیا همه چی میخورن و خوب هم میخورن و ورزش میکنن و چاق نمیشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 87 پست
آره هر روز غیر از روز هایی که واقعا حالش رو ندارم بعد ما یه فضایی نزدیک خونمون هست یه جورایی وسط خی ...

ینی هیت میری؟

یکم توضیح میدی😁گیج شدم😁

ینی در طول دو ساعت ده دقیقه ده دقیقه میدویی؟؟

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊
آره منم چند وقت خاستم بسازم فقط خط های کناری افتاد🥴 بعد رفتم درصد چربی بدنم رو اندازه گرفتم ۱۹بود ...

آره بعدم برای خانم ها بیشتر طول میکشه چون تستوسترون خونش کم تره آقایون 20 برابر خانم ها تستوسترون تولید میشه در بدنشون

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره هر روز غیر از روز هایی که واقعا حالش رو ندارم بعد ما یه فضایی نزدیک خونمون هست یه جورایی وسط خی ...

منم فقط روزایی ک حال ندارم تا بوستان بانوان برم رو نمیدوام😬اینکه نزدیکتون پاک برا دو هست خیلی خوبه!!!

آره بعدم برای خانم ها بیشتر طول میکشه چون تستوسترون خونش کم تره آقایون 20 برابر خانم ها تستوسترون تو ...

آره دقیقا👍

ینی هیت میری؟ یکم توضیح میدی😁گیج شدم😁 ینی در طول دو ساعت ده دقیقه ده دقیقه میدویی؟؟

نه ببین یه پارک هست این جوری که از ابتدای یه چها راه تا 2 تا چهر راه دیگه  هست یعنی در اصلا میا خیابان رو به دو بخش تقسیم میکنه بعد آره 10 دقیقه می دوم بعد 5 دقیقه معمولی راه میرم دوباره 10 دقیقه می دوم و این روند تکرار میشه

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.
آره دقیقا👍

حالا خداییش پسر های ایرانیهم که یه سری ادعا باشگاه رفتنشون میشه اکثرا شبیه باب اسفنجی هستن حالا یکی قدش کوتاهه مثل مکعب هست یکی قدش بلنده مثل مکعب مستطیل هست

حالا خداییش پسر های ایرانیهم که یه سری ادعا باشگاه رفتنشون میشه اکثرا شبیه باب اسفنجی هستن حالا یکی ...

وایییی آخ گفتی🤣👍🤣

نه ببین یه پارک هست این جوری که از ابتدای یه چها راه تا 2 تا چهر راه دیگه  هست یعنی در اصلا میا ...

آهان همون .ایول هیت خیلی خوبه

بعد تا دو ساعت این کارو ادامه میدی دیگه اره؟؟

نه ببین یه پارک هست این جوری که از ابتدای یه چها راه تا 2 تا چهر راه دیگه  هست یعنی در اصلا میا ...

حالا من استقامتی کار میکنم 

ینی یک ربع الی نیم ساعت میدوام.ولی با تمام توان نه(شبیه ماراتن)

ولی ی پیشنهادی دارم برات

من خودم با برنامه ثبت میکنم دویدنم رو .با دو تا از دوستام اونجا در ارتباطیم😁مثل اینستاس.فعالیت هارو شر می‌کنه و لایک و کامنت و اینا

اگه پایه ایی اسم برنامه رو بگم دان کنی خودتم بیای 

آخه منم تصمیم دارم وارد فاز هیت بشم😎هم کالری سوزیش بیشتره هم عضله سازی

(فقط نگو نمیخای بیای تو برنامه🥴😤)

حالا من استقامتی کار میکنم  ینی یک ربع الی نیم ساعت میدوام.ولی با تمام توان نه(شبیه ماراتن) و ...

عزیزم پیشنهاد خیلی خوبیه حالا اسم برنامه رو بگو

راستش من الان درگیر یه مشکلی هستم ترجیح میدم بعدا این ایده هارو عملی کنم

خیلی ممنون از ایده و پیشنهاد عالیت🥰

عزیزم پیشنهاد خیلی خوبیه حالا اسم برنامه رو بگو راستش من الان درگیر یه مشکلی هستم ترجیح میدم بعدا ا ...

فدااات

عه ینی فعلا نمیدویی؟؟

من مثل اژدها غذا میخورم و ۴۶ کیلو ام با قد ۱۶۷

ولی خدایی نا ندارم ورزش کنم😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من مثل اژدها غذا میخورم و ۴۶ کیلو ام با قد ۱۶۷ ولی خدایی نا ندارم ورزش کنم😐

از بس لاغری خب🥵

ژن برتر؟😁