2777
2789
عنوان

هوررررااااا پسرمو از شیر گرفتم ، با درد سینه هام چه کنم کمممممککک

| مشاهده متن کامل بحث + 5390 بازدید | 29 پست
واااای دیشبو بگو گفت می می ساعت 8 اینا نشونش دادم گفتم بیا بخور ببین اه اه بدمزست وااای الهی بمیرم بچم یه مک زد سرشو گذاشت روش بوسش کرد گفت بای بای باورتون نمیشه تا یک ساعت گریه میکردم بدترین صحنه زندگیم بود
☻متین پسر دوست داشتنی ام ☻ و امیر جان همسر عززززییییززم ♥♥♥ خییییلللییی دوستتون دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای، بای بای بمیرم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دخترمن ولعش هزار برابر شده!!! الان دوسال و چهارده روزشه... گاهی بسیار عصبیم میکنه ، تازگی ها یادش افتاده که میتونه گاز بگیره پوستمو میکنه
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
2810