2777
2789
عنوان

کانال سیسمونی بدون واسطه

104 بازدید | 15 پست

همسرم 16 سال هست تو کار سیسمونی هست الان کانال زده از تولید به مصرف عرضه میکنه بدون واسطه قیمتهاشون خیلی پایین تر از بازار هست خواستید لینکش رو بزارم

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پخش سیسمونی و لوازم کودک قاسمخانی، قیمت‌ها رو میتونید با بازار مقایسه کنید خیلی پایین‌تر خیلی از اجناس رو هم که تو کانال نیست سفارش بدید میتونه براتون تهیه کنه

اللهم عجل لولیک الفرج
Safa8491@این لینکشون هست تو تلگرام

پیدا نمیکنم گلم

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

@safa8491تلگرام هست

٨۴٩١ رو پیدا نمیکنه اگه کانال داره لینک کانال رو بزار

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏