2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودتون می‌رسید...بیاید😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 99 پست
بخاطر کاهش وزنم میخوردم بعدش دیگه برام عادی شد و الان پوست و موم تیلی بهتر شده

میگم دستشویی زیادنمیری

من کلازیادتشنم میشه واب میخورم ولی خیلی دسشویی میرم اذیت میشم

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
چ ورزشایی؟😎

دوتا برنامه تو گوگل پلی هست یکیش برا بالاتنه است و سیکس پک یکیش برا باسنه،تصویرشونم قرمز و مشکیه 

خیلی اصولین و زمان بندی دارن

از رو اونا ورزش میکردم میتونی دانلودشون کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل محمدی وزیره با هم؟؟؟ براچی خوبه

اره باهم بابات زعفرون خیلی خوش طعمه.. برای پوست ومووتقویت سیستم ایمنی ومعده وخیلی خاصیت‌های دیگه

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
ی سوال دوستان بعد دستشویی با دستمال خشک کنید...ضرر نداره؟

من مامانم با پارچه ( جنسشو دقیق نمیدونم ) یه دستمال کوچیک دوخته . همیشه پیشمه میرم دسشویی وقتی خودمو خشک کردم همونجا تو روشویی میشورمش و میزارم خشک بشه برای دفعه بعد..

یه جا شنیدم پارچه تنظیف بگیر ازش دستمال بدوز. فکرکنم تو پارچه فروشی بگی میده بهت

میشه برای مشکلم صلوات بفرستین ؟؟ 😔😔 فرستادین بهم بگین منم براتون بفرستم 🖤
فست فودم نمیخورم،باهمین عادتای ساده الان که ی دختر حدودا ی ساله دارم وزنم چهار کیلو کمتر از قبل حامل ...

وزنت چنده مگه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ی سوال دوستان بعد دستشویی با دستمال خشک کنید...ضرر نداره؟

خشک نکردنش ضرر بیشتری داره ،مستعد قارچ و عفونت و خارش و بوی نامطبوع میشه ناحیه تناسلیتون..اما دستمال و نباید بکشین به پوست ،حالت ضربه ای بزنید که فقط خیسیشو جمع کن..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره باهم بابات زعفرون خیلی خوش طعمه.. برای پوست ومووتقویت سیستم ایمنی ومعده وخیلی خاصیت‌های دیگه

شرمنده نبات زعفروتی

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.
من مامانم با پارچه ( جنسشو دقیق نمیدونم ) یه دستمال کوچیک دوخته . همیشه پیشمه میرم دسشویی وقتی خودمو ...

مرسی عزیزدلم😍به مامانم میگم فک کنم بدونه جنس پارچه رو چون به خواهرم داد...

برات صلوات فرستادم❤

فعلا...😇👋🏻
چرا خب زیاد میرم رنگ ادرارم هم روشنه،این ینی سالم بودن 

من دیگه گاهی ازبس میرم خسته میشم 😐☹️☹️

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

من کلا به پوستم سعی میکنم برسم مولتی ویتامین و  ویتامین دی هم مصرف میکنم ورزش هم جدیدا میکنم روزی یک ساعت ورزش و رقص خدا بخواد میخوام آب بیشتر بخورم و غذامم کم کنم و نوشابه و شیرینی و چیپس و پفک و شکلات و حذف کنم