2777
2789
عنوان

خانومایی که به خودتون می‌رسید...بیاید😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 99 پست

من رژیم گرفتمو ا۲۵ کیلو اضافه وزنمو کامل از بین بردم تا ب وزن نرمال برسم النم دارم ورزش میکنم‌ بعد ه هروزم حمام میرم عطرم میزنم همیشه مسواکم میزنم پاکسازی پوستم میکنم لباس زیرامم همبشه لگباید نو باشه کلا لباس کهنه نمیپوشم‌ حالا من میشه ازت خوووووواهههههش کنم بری تاپیک قبلیم ک راجب انتخاب رشته امه و بم بگی از راه دانشگاه آزاد رشتع اموزس ابتدایی یا زبان میتونم ب جایی برسن یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابون زرد چوبع برا جوش صورت خوبه برا ناحیه تناسلی چرا استفاده میکنی

شنیده بودم برای التهاب ناحیه تناسلی خوبه. تاثیرم داشته. و رنگشم روشن تر شده . خیلیی بهتر شده 👍 حالا شمام باز بپرسید و استفاده کنید.

میشه برای مشکلم صلوات بفرستین ؟؟ 😔😔 فرستادین بهم بگین منم براتون بفرستم 🖤

تو رو خدا برای تاپیکم گزارش بزنید تا حذف بشه براتون صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4883547&slug=تو-رو-خدا-برای-این-تاپیک-هام-گزارش-بزنید&postId=151000555

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
من روزی یکساعت میرقصم..چایی نمی‌خورم اماروزی دوبار دم نوش گل محمدی وزیره میخورم.. ا زشامپو صابون بچه ...

گل محمدی وزیره با هم؟؟؟

براچی خوبه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
اینا سادست ولی تو دراز مدت میفهمی چه لطفی به خودت کردی

انشالله بتونم متاسفانه از دوران بارداریمم چاق تر شدم چاق نیستم ولی 6 کیلو اضافه وزن دارم و رعایت هم نمیکنم اما از امروز تصمیم گرفتم رعایت کنم

شنیده بودم برای التهاب ناحیه تناسلی خوبه. تاثیرم داشته. و رنگشم روشن تر شده . خیلیی بهتر شده 👍 حالا ...

من برا جوش صورت خونده بودم  واقعا رنگشو روش ن کرده حتما بخرم روغن هسته البالو رو شنیدم خوبه